Szczerze mówiąc mam grę od jakichś pięciu dni (oryginał ze stanów) i nie uważam, aby warta była nawet 9 na 10 punktów. Faktem jest, że nie grałem po sieci bo wyskakuje mi komunikat o braku połączenia z serwerem (402) - może wiecie o co chodzi?
Natomiast jeśli chodzi o zwykły singiel to jest: bajecznie zrobiony w sensie dosłownym czyli graficznie, ma genialne pomysły jeśli chodzi o plansze, wspaniały edytor, fajne różnorodne miejscówki, rozbudowany edytor wyglądu postaci i dużo mini gierek. Ale jest ALE. To jest tylko zwykła platformówka 2D. Fantastycznie zrobiona i dopracowana. ALE JEST TO TYLKO PLATFORMÓWKA I NIC WIĘCEJ. Taki MARIO BROS tylko w ładniejszej grafice. Być może ciekawiej robi się, gdy gra się z kimś po sieci albo cop (na pewno tak jest), ale w singlu ta gra moim zdaniem nie zasługuje na więcej niż 8 na 10. Ponadto nie jestem specjalistą w takich popierdółkach, ale w wielu miejscach ta gra jest strasznie frustrująca. Robienie tej samej planszy 20 razy od początku w moim przypadku nie należy do rzadkości (na dalszych etapach gry). Należy też pamiętać, że niektóre fragmenty planszy są niedostępne dla pojedynczego gracza. Są odpowiednio oznaczone i przejść je można tylko we dwójkę. Niektóre miejsca, aby znaleźć wszystkie przedmioty trzeba się mega wysilić i spędzić multum czasu aby odkryć gdzie są, a potem do nich dotrzeć.
A jak macie pomysł co z tym errorem (402) to dawajcie znaka.