Ciekaw jestem jaką średnią będzie mieć ten tytuł. Mnie gra zmiażdżyła doszczętnie. Zasiadłem około 14:30 żeby tylko coś sprawdzić. Skończyłem grać teraz. Ludzie mają takie pomysły że niektóre mapy powodują mimowolne "woooow", "jaaaaaa", "uuuuuu". Można budować tak skomplikowane maszyny że inwencja twórcza gracza, nie ma tutaj ograniczeń. Aczkolwiek zbudowanie dobrego levelu trochę zajmuje, dlatego respect dla graczy, którzy potrafią zrobić świetną mapę.
Magik666 na prawdę świetny jest Twój lvl. Momentami rwałem włosy z głowy bo łatwy nie jest. Szczególnie połączenie lodu i prądowych przeszkadzajek.
Gra bardzo przypomina najlepsze platformery za czasów PSX'a, Amigi czy nawet poczciwego SNES'a. Jeden level bardzo przypominał mi Jamesa Ponda (RoboCod) z Amigi. Świetna sprawa. Jestem oczarowany tym tytułem. Nie mogę się doczekać pełnej wersji i budowania planszy. Jest to dosyć trudne ale przecież nikt nas nie godni i można powoli, sukcesywnie sobie zapisywać stan planszy i za kolejnym posiedzeniem dopracować resztę.
IMO, najbardziej innowacyjny, oryginalny i grywalny tytuł od dawien dawna. Ta gra raczej nie będzie mieć kontynuacji. Bo niby jak ona miałaby wyglądać. Po prostu gracze będą robili kontynuację.