Mam nadzieję, że to dobry temat.
Po przemyśleniach i posiłkując się pomysłem
użytkownika forum GO, zgłaszam prośbę o usunięcie możliwości przeglądania osobom o statusie "Gość" działu "Różne", bądź wyselekcjonowanie w tym celu kilku tematów (może być Wór) i wdrożenie limitu postów, od których można się w nich wypowiadać (np. od 200), co pozwoli na odpowiednią weryfikację trolli. Nie może być bowiem tak, że użytkownicy tego forum otrzymując na obczyźnie bany (pomimo prawidłowego zachowania, zgodnego z regulaminem), są jednocześnie wystawiani na niewybredne komentarze tamtejszej gawiedzi obserwującej przodujące, kulturalne tematy GameOnly. Nie będą nam osoby z obcych for partyzantki robić.
Motywacją jest także przypuszczenie, iż ze względu na kłopoty magazynów rynku prasowego o nieregularnym ostatnio harmonogramie wydawniczym, spodziewany jest zmasowany atak "szczurów uciekających z tonącego statku" i taka metoda weryfikacji uskuteczni pozostawienie w tutejszych, forumowych szeregach co wartościowszych, nowych użytkowników.
Dodatkowo, proszę uprzejmie od tej pory o automatyczne filtrowanie użytkowników z naznaczeniem "słabiaki" po kluczu wprowadzonej treści - przykładowo:
> olo
> złamana psycha
> nikogo
> halo 4 najładniejszą i najlepszą grą na wszystko
co z pewnością przyczyni się do sukcesu powyższego rozwiązania.
Liczę, że moja prośba spotka się z odzewem, przychylnością i końcowym wdrożeniem.
Pozdrawiam