Mimo, że to nie spoiler tak naprawdę imo, to co za KURWA je*ANY KUTAS.
Spoiler dla leśnych panien.
Poza tym GTA V oferuje 3 zakonczenia głąbie.
Ileż e-nienawiści
Ciekawe czy miałby tyle odwagi by prosto w oczy powiedzieć mi: "Ty yeahbunny kutasie, głąbie". Stawiam z 4 Kazimierze, że jugglowałbym go w powietrzu całkiem długo
No dobrze, żarty na bok. Sytuacje nie zagrażające bliskim nie są warte stosownego mawashi geri, a w internetach to byle troglodyta dostaje + ileś tam do kurażu i ma mocny, cięty język.
Jak dla mnie pierwsze dno tego zacnego forum. Nie wierze w jego analfabetyzm i problemy z myśleniem. Nie potrafi zwrócić się poprawnie, grzecznie do użytkownika, pod taką ksywką, pod jaką ten się zarejestrował, cóż, kulturę z domu się wynosi. Jednakże tego typu zachowanie wcale nie ubliża mojej osobie. Wystawia sobie mierną recenzję, a także ludziom, którzy go dobrych manier uczyli. A wówczas winien się zastanowić zad swoim zachowaniem ala obrażony dres.
Gdyby tak moja kobieta się o mnie wyraziła, bądź szef, czułbym niepokój, ale byle użytkownik.... Nah. Nie oznacza to, że z arogancją ludność GO traktuję. Nie szukam tu e przyjaźni, a płynnego przepływu informacji. Mam wiedze w danym temacie, mogę ja przekazać innym. Ale podstawy bon ton powinny być zachowane. Nawet Lupi i Iras, którzy za mną nie przepadają, kulturalnie potrafią dialog prowadzić. MAŁO TEGO, Jurass nigdy oficjancie przez lata nigdy mi nie ubliżył, a ten kilka razy w poście. Co za maluczki człowiek. I jeszcze śmie grozić co kilka dni. Jeżeli da mi bana za napisanie o mającej kilkanaście miesięcy na karku grze "tym razem wybiorę złe zakończenie", to powinien być honorowy i porzucić zaszczytną funkcję admina na rzecz kogoś kompetentnego (el becetol) i sam zaaplikować sobie przerwę z tytułu:
3. Na forum, pod groźbą otrzymania ostrzeżenia lub zbanowania, zabronione jest:
1. obrażanie,
2. pomawianie,
3. rozpowszechnianie niepotwierdzonych wiadomości,
4. ubliżanie,
(....)
Nie jestem złośliwy, ale dam Kazimierza na tacę w niedzielę, by tacy ludzie nigdy się z szeregu klasy robotniczej nie wybili.
Kolejne mogę postawić na to ile razy ja miałbym nazwać windomerala je**nym kutasem by dostać bilet na BANicję
Nie kompromituj się, zachowaj się jak na faceta przystało i przeproś.