To było w sumie ogólnie, bo jakby nie patrzeć reprezentujecie jeden nurt. Bardziej skierowałem to do marinsa którego już z nami nie ma, ciebie i ew leszka, ale nie zaadresowałem ad personam.
Fakt, że Jurek jest najmniej politycznym z waszej zgrai i nie udziela się politycznie. Raz wtedy mu się chyba zdarzyło. Ogólnie to Jurek zaczął walczyć, więc tak jakoś poszło, ale o ile was prawaków znieść się tutaj praktycznie nie da, bo wszędzie wcinacie polityke, tak Jurek po prostu lata po tematach nintendo, ms i wkleja te swoje obrazki co ma za zadanie prowokacje i wyśmianie i odechciewa się cokolwiek pisać, bo wiadomo zaraz kto się zleci. To też wpływa na to, że nawet spokojnie nie można się ponapalać na Zeldę czy Mario bo latają jakieś dwa bulteliery z misją. Oczywiście można wady wytknąć, ale wasza misja raczej przekracza to zdecydowanie i nie jest to normalna dyskusja. Przynajmniej takie jest moje odczucie. Zwykła dyskusja została zdominowana i albo masz takie samo zdanie albo będziesz wyśmiewany co po prostu nudzi.
Więc Jurek nie jest jeszcze taki zły, w końcu to forum o grach. Może jakby ciebie nie było inaczej by się zachowywał. Wszystko co masz najlepsze właśnie zaprezentowałeś na tej stronie. Klasyczny Irek z lewackim ścierwem i jeb**ym klaunem. Polecam masturbacje, może spuści trochę tej złej energii.