Mam nowe PS3 wiec zrobilem nowe konto.DELTA_-_TOM3KGry: COD4,COD:WAW, FIFA 09, Killzone 2, LBP, NFS U, GTA IV, SOCOM: Confrontation.
Dodaj mnie do znajomychMarinsPL
A jak ktoś się jeszcze waha? Napisz jakie masz gry
No nareszcie mogę zrobić wpis w tym temacie PSN ID: Jin_ryo
Yo, także mogę nareszcie dołączyć :]id: MusicPLJak to jest, że po prostu wyszukuje się osobę po nicku i od razu dodaje, czy jakieś zaproszenia trzeba wysyłać?
Cytat: _Music w Września 21, 2009, 21:43:54 pmYo, także mogę nareszcie dołączyć :]id: MusicPLJak to jest, że po prostu wyszukuje się osobę po nicku i od razu dodaje, czy jakieś zaproszenia trzeba wysyłać? Osoba musi zaakceptować. Zaraz ci wyśle to zobaczysz.
o Resistance...a co byś powiedział na nabicie trochę xpa w co-opie? razem z Elforem (i Elforem (2) )
Cytat: Solid Snake 1989 w Grudnia 23, 2009, 17:15:49 pmo Resistance...a co byś powiedział na nabicie trochę xpa w co-opie? razem z Elforem (i Elforem (2) )ja jestem chetny w wolnych chwilach mogę zagrac
Cytat: Spyro w Grudnia 23, 2009, 17:27:44 pmCytat: Solid Snake 1989 w Grudnia 23, 2009, 17:15:49 pmo Resistance...a co byś powiedział na nabicie trochę xpa w co-opie? razem z Elforem (i Elforem (2) )ja jestem chetny w wolnych chwilach mogę zagrac Ja tez moge, mam jeszcze r2 Cancer2 tez pewnie by sie znalazł;)
0 przyjaciół, więc kto chce może zaprosić.
PSN: dawidd86 Gry: Póki co to jedynie Gt5P, ale to się niebawem zmieni, od czegoś trzeba zacząć.Headset: Na razie brak.Łączę: 2Mb UPC0 przyjaciół, więc kto chce może zaprosić.