A ja mam całkiem odmienne odczucia, niż kolega.
BF1943 moim zdaniem, jak za taką kasę - 47 zł - jest wart wydania tych pieniędzy. Gra się przyjemnie, miło i błogo. Nie laguje zbytnio, nie ma problemów z wchodzeniem na serwery. Wysoki poziom gier z serii Battlefield od DICE został podtrzymany. Pamiętać należy o tym, że ta gra została wydana tylko w cyfrowej dystrybucji. Jedyny mankament to jak dla mnie, wielkość map/ilość graczy w danym meczu. To jest coś z deka nieproporcjonalne. Może się zdarzyć tak, że przez 5-10 minut nie spotkamy ani jednego wroga.
Ghostbusters jest super. Grafika bardzo dobra, nie jest to Killzone czy też Uncharted, ale dobry poziom. Do tego prawdziwi aktorzy, znani i cenieni z filmu oraz ich prawdziwe głosy. Można się poczuć jak jeden z nich.
Po ograniu tych dem, wiem jedno. Ghostbusters kupię na 100%, ale poczekam albo na edycję z filmem albo na atrakcyjną cenę. BF 1943 póki co odpuszczę sobie, ale to raczej tylko z tego powodu, że wyszła w najmniej dogodnym momencie (fak!? wakacje to najmniej odpowiedni moment!? ). Akurat nadciągają premiery Monkey Island za tydzień oraz Trine w niedalekiej przyszłości. Więc kasę mam w co ładować.