Cytat: Ryo w Października 29, 2009, 22:57:42 pmCytat: ubol w Października 29, 2009, 22:53:06 pmCytat: Ryo w Października 29, 2009, 18:08:39 pmTrzeba Trine zassać. Jakoś mam wielką ochotę na tę grę. Tylko cena troszkę zaporowa.Wpis. Ryo co powiesz na ściepę?Czyli na zrzutę? Spoko ale jeszcze za jakiś czas jak mi wpłynie stypendium Hej, też bym z miłą chęcią się dołożył do Trine.
Cytat: ubol w Października 29, 2009, 22:53:06 pmCytat: Ryo w Października 29, 2009, 18:08:39 pmTrzeba Trine zassać. Jakoś mam wielką ochotę na tę grę. Tylko cena troszkę zaporowa.Wpis. Ryo co powiesz na ściepę?Czyli na zrzutę? Spoko ale jeszcze za jakiś czas jak mi wpłynie stypendium
Cytat: Ryo w Października 29, 2009, 18:08:39 pmTrzeba Trine zassać. Jakoś mam wielką ochotę na tę grę. Tylko cena troszkę zaporowa.Wpis. Ryo co powiesz na ściepę?
Trzeba Trine zassać. Jakoś mam wielką ochotę na tę grę. Tylko cena troszkę zaporowa.
hej ja był bym takze chetny na zrzutkę , prosze o odpowiedz
Vagrant Story pojawi się na europejskim PS Store?http://polygamia.pl/Polygamia/1,95334,7239606,Vagrant_Story_pojawi_sie_na_europejskim_PS_Store.htmlOd siebie dodam, że było by cudnie, wszach jest to jedna z nielicznych gier ze Squaresoftu której nie poświęciłem zbyt dużo czasu
Square Enix poinformował właśnie, za pośrednictwem oficjalnego newslettera, że odświeżone wydanie Vagrant Story, dedykowane konsolom PlayStation 3 i PlayStation Portable, będzie dystrybuowane za pośrednictwem usługi PlayStation Store od 12 listopada.
12 listopada będzie VS:http://www.gram.pl/news_8gPqJ,u2_Vagrant_Story_pojutrze_w_wersji_na_PS3_i_PSP.htmlCytujSquare Enix poinformował właśnie, za pośrednictwem oficjalnego newslettera, że odświeżone wydanie Vagrant Story, dedykowane konsolom PlayStation 3 i PlayStation Portable, będzie dystrybuowane za pośrednictwem usługi PlayStation Store od 12 listopada.
Tylko na jaki to PSS, EU?
A dziś wyszło CoD Calassic czy coś takiego, remake pierwszego CoDa. za 55zł.
Mam pytanko, czy w polskim ps store w psone classic znajduje sie może cała trylogia RE oraz MGS ?
dzięki za odpowiedz, czyli co jak jest na us store to nie szans żebym jakoś to zakupił? pytam bo przymierzam sie do kupna slimki i chciał bym mieć te klasyki na hdd . AHA można mieć 2 konta ? np jedno na ps store polskim a drugie na us ? i ostatnie pytanie , hulają gierki z psx na ps3 (slim)?? chodzi mi o nośnik nie cyfrowa dystrybucję.
Co do ostatniego pytania, niestety nie. Sony zrezygnowało z tego z wiadomej przyczyny...
Rychło w czas.
Ciekawe czy podadzą namiary do Meryl.
Cytat: johnny23 w Listopada 16, 2009, 16:20:39 pmCiekawe czy podadzą namiary do Meryl. Hehe, ciekawe. Może razem z grą ściągnie się jpg. z okładką.
Jeśli taką jak z Fate/Unlimited codes to może być fajnie.