Wk...ia mnie te Sony, po ch.. mi ten ich KIOSK jak tam nic nie ma, nie dosc, ze na PS3 nie ma narazie duzo fajnych gier to jeszcze dema sepia, sami sobie szkodza, Sony su.k. Microsoft wypuscil je*..ca sie konsole i zdziera z nas za gry 70 jurkow plus za neta, ale przynajmniej nas nie olewa i stara sie upchac jak najwiecej softu na ten ich BALCEREK. Sh.t.
Opublikowane: Wrzesień 27, 2007, 19:15:54
Przeciez takie tegie glowy pracuja w tym biznesie, a popelniaja czasem tak proste bledy... ala PSP bez drugiej galki czym zabili juz na samym starcie pare gatunkow gier na ta fajna konsolke (FPP i podobne), toz to ich zyciowy blad, moim zdaniem, gdyby PSP ja posiadalo to Nintendo z ich DS ciezko by sie czulo, a tak wygrywaja w sprzedazy 2 do 1. Jebiacy sie X i olewajace podejscie Sony to kolejne przyklady.
Opublikowane: Wrzesień 27, 2007, 19:33:58
Widze, ze nawet Halo na nich nie podzialalo, zamiast sie zmobilizowac i wypuscic kilka fajnych dem to sobie olewaja sprawe, nie wiem o ch.j to chodzi. Wyglada to tak jakby nie bali sie konkurencji i byli pewni swojego zwyciestwa, dominacji na tym rynku, wiec po co sie starac. No chyba, ze szykuja wielkie BOOM i pewnego pieknego dnia w KIOSKU pojawi sie naraz 10 dem w tym piec niespodzianek, ale na to raczej nie licze, wiec bedac szczerym Sony poprostu ma nas w d..ie.