Otóż pograłem i tak
Muzycznie cudownie liczę że wydadzą soundtrack no cuuudoo smilies/wink.gif
Graficznie bardzo ładnie, postacie szczegółowe, bardzo ładne efekty i szczególowe otoczenie. Nawet mimo iż jest to gra multiplatformowa to na ps3 jest AA co mnie miło zaskoczyło smilies/wink.gif Klimacik jest bardzo fajny i mroczny miejscami mimo iż otoczenie jest kolorowe i jaskrawe. Gameplay całkiem, całkiem. Siekanie mieczykiem i zabawa mocami bardzo przyjemna, ale...
Animacja bohatera woła o pomstę do nieba... wrr jak można było tak spieprzyć anime. Koleś biega jakby miał srakę i bał się ją wypuścić ze spodni:/ Ponadto akcje że koleś wisi w powietrzu i wali mieczykiem są KOMICZNE !! Nie poprawią tego bo nie ma na to czasu, ale przez takie elementy zwłaszcza animacja gra mnie odpycha. Liczyłem na tytuł i w miarę dojrzalszy gameplay coś jak Jedi Knight na PC, a tutaj ST:FU jest grą TYPOWO konsolową zwłaszcza poprzez te kombosy chociaż da się to wybaczyć, ale animacja wrr oraz kamera zbyt wysoko wolałbym jakoś niżej zaraz za plecami bohatera (i momentami nic nie widać) jak np. w Jedi Knight.
No nic kupić kupie bo muzycznie okropnie mi się podoba, gameplayowo mimo wszystko i graficznie jest bardzo ładnie, ale dopiero jak gra stanieje.
Ehh ta animacja.
ps: Jeszcze na koniec napisze ze animacja z ST:FU przypomina tą z gry inFamous tam bohatera biega identycznie jakby miał srakę