Nie mogę dostać się na Store'a.
A jest coś ciekawego do ściągania? Bo "welcome back" ponoć jeszcze nie działa.
Z Tomb Raiderem to dziwna sprawa - ściąga Unlock'a 6KB. Mam nadzieję, że jak ściągnę demo to mi odblokuje pełną wersję (albo ściągnę jeszcze raz Unlocka z listy poprzednich pobierań).
Przecież trailer BF3 już dawno jest na store, na pewno przed upadkiem PSNu.
Cytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 02, 2011, 12:33:53 pmPrzecież trailer BF3 już dawno jest na store, na pewno przed upadkiem PSNu.nie widziałem, zeby był. oglądałeś?
Właśnie, jak to działa ? Jeżeli w przeciągu kilku dni dostaniemy ten miesiąc Plusa free to jak ściągniemy Burnout Paradise to będziemy mogli grać w pełną wersję póki nie minie nam subskrypcja ? Z tymi minisami jest tak samo ?
Cytat: Mejs w Czerwca 02, 2011, 19:02:00 pmWłaśnie, jak to działa ? Jeżeli w przeciągu kilku dni dostaniemy ten miesiąc Plusa free to jak ściągniemy Burnout Paradise to będziemy mogli grać w pełną wersję póki nie minie nam subskrypcja ? Z tymi minisami jest tak samo ?Ten Burnout ze wszystkimi dodatkami ?
Dobra, mnie też możecie dodać (Mejs_PL), również biorę Dead Nation tylko pytanie kiedy już będzie dostępny ?
Panowie, w jaki sposób można się zalogować do PS+ w ramach tych przeprosin od słony ?
Milicjantów i wyspe trzeba dokupić a smaka na to nabrałem
Kurde wreszcie założyłem net, chce pobrać demko InF2, a tu ciągle wywala mi error. WTF?
Cytat: BoBaN w Czerwca 03, 2011, 19:20:04 pmKurde wreszcie założyłem net, chce pobrać demko InF2, a tu ciągle wywala mi error. WTF?przeciążenie kochany
Cytat: Solid Snake 1989 w Czerwca 03, 2011, 19:20:52 pmCytat: BoBaN w Czerwca 03, 2011, 19:20:04 pmKurde wreszcie założyłem net, chce pobrać demko InF2, a tu ciągle wywala mi error. WTF?przeciążenie kochany Yhm...Sorki za laickie pytania, ale po tygodniu braku netu nie wiem za bardzo co się dzieje z tym całym Welcome Back. Jak chciałem pobrać Dead Nation to mi wyskoczyło, że najpierw muszę kupić jakiś pakiet PlayStation 3 Free Games. O co chodzi? To w końcu jest darmowe czy nie?
Tutaj FAQ odnośnie Welcome Back:http://blog.eu.playstation.com/2011/06/03/welcome-back-content-is-available-now-frequently-asked-questions-answered/