Cytat: marcin_N w Czerwca 07, 2012, 23:32:24 pmPS3 i Xkloc włączone jednocześnie Sąsiedzi nie stukają w ścianę?Nie, jedynie dziewczyna narzeka jak xkloca włącze w nocy, bo mam kawalerke i jej konsola hałasuje ( ps3 już nie ). Jedyny minus to taki, że mam jedną konsolę na drugiej (ps3 leży NA xklocu ofc) a to wszystko na półce pod telewizorem, co generuje razem ogromne ilości ciepła. Fajna sprawa w zimie, ale w lecie to nie wychylam się tak często, bo boje się, że mi się PS3 rozklei od tego grzejnika pod spodem
PS3 i Xkloc włączone jednocześnie Sąsiedzi nie stukają w ścianę?
Sony wysyła kody, dzięki którym można kupić Hydrophobia Prophecy za 5 zł. Warto sprawdzić maile jakby ktoś chciał kupić Jak ktoś nie dostał, mogę podać swój kod, bo grę już posiadam.
A to nie jest tak, że i tak potrzeba minimum 20zł żeby coś kupić na PSS?
Cytat: Moldar w Czerwca 17, 2012, 15:47:06 pmHydrophobia Prophecy dobra ta gra?
Hydrophobia Prophecy
Dostałem z PS+ i jeszcze nie odpalałem.
Cytat: CancerPL w Czerwca 17, 2012, 16:05:21 pmCytat: Moldar w Czerwca 17, 2012, 15:47:06 pmHydrophobia Prophecy dobra ta gra?Podbijam.
Co opłaca się kupić teraz na psstore, jest tanie i można fajnie pograć, obojętnie czy na ps3,ps2 czy nawet ps1.
Cytat: Kert w Czerwca 17, 2012, 21:34:32 pmCytat: CancerPL w Czerwca 17, 2012, 16:05:21 pmCytat: Moldar w Czerwca 17, 2012, 15:47:06 pmHydrophobia Prophecy dobra ta gra?Podbijam.Do połowy jest OK, kiedy walki nie ma w ogóle.
Czy mnie oczy nie mylą czy naprawdę bardziej opłaca się kupić Kolekcję Ratcheta w HD z PSS niż normalnie w sklepie?109 vs 119-129 PLN...
Kiedy dadzą nowe gierki do PS+?
Marzy mi sie MotorStorm i Heavelny Sword
Nie dadzą gier, które się walają po śmietnikach, bo szkoda to sprzedać za 15zł. To by było splunięcie w twarz ludzi, którzy opłacili abonament, aby grać w miarę nowe gry, a nie w starocie, które już nikogo.
Grą miesiąca - Deus Ex: Human Revolution
Gusta. Ja bym się wkurwił, jakby mi Sony zaserwowało takie starocie, w które już grałem.
O kuźwa Deusa dają pożyczają za opłatą.