Ta gra nie zachwyca w żadnym aspekcie, otoczenie jest rozbudowane ale też nie zachwyca a widok ze środka wręcz odpycha. Mam nadzieje ze końcowa wersja będzie wyglądać jak należy.
O gustach się nie dyskutuje, ale jak mam być szczery to w każdym aspekcie mnie ta gra rozwala. Ten screen z Morrisami jest niesamowity. Odbicia na karoserii i wygląd mokrych szyb - RESPECT. Co do wyglądu aut ze srodka to tez nie wydaje się zły, nie jest tak idealnie wyrazisty jak w przypadku GT5, gdzie nawet cienie się zgadzają, ale robi pozytywne wrażenie. Poza tym sprawdza się to co pisalem wczesniej. Ten gameplay z GAMETRAILERS był z jakiegoś starego okresu. Nie wiem czy się ze mną zgodzicie, ale ta gra ma jakąś taką fajną "plastykę obrazu." Chodzi mi o filtry, które powodują że dużo realnie (brudnie) to wygląda niż np. w FORZY.
Mam nadzieje ze wystepuja one podczas gry, a nie są tylko z trybu photomode. Co do wrażenia prędkości to o to bym się nie bał. Skoro było w poprzedniej częsci to i teraz nie zabraknie. Potrzebne są tylko lepsze fury i lepsi kierowcy