_ReD_ - fajne filmiki, bardzo
, chyba (a raczej na pewno) również coś nagram ale z jazdy na motocyklu
, skleję i wrzucę do netu, mam nadzieje, że chęć mi nie przejdzie hehe
(ostrzegam, że jakość filmów nie będzie za dobra, nie mam 50' Full HD a tylko CRT hehe). Na razie w posiadaniu mam tylko demko, full dopiero za jakiś czas.
Iras - Ty tak na serio o kupnie motocykla?
Jeżeli tak to nie wystarczył by Ci GSX-R 1000 albo CBR 1000RR, tudzież nieco (mocno) oklepany R1?
Ceny dużo mniejsze, a sprzęty dobre - każdy to litr.
Zresztą o czym ja gadam, zacznijmy od tego jakie masz doświadczenie, bo jeżeli miałby być to Twój pierwszy motocykl to nie wróżę Ci dlugiego życia hehe
moim zdaniem na pierwsze moto to tylko maks jakiś 250-350ccm w 4T albo 125ccm w 2T (bardziej narwiaste jest 2T, za to 4T ciągnie od dołu ale jest nieco droższe w eksploatacji, jedni wolą to drudzy to - zdania są podzielone). Osobiście śmigam motocyklem który osiąga prędkość 140km/h i do setki rozpędza się w niecałe 7s i jak na razie mnie to starcza, w zupełności
uwierz mi, że jeżeli kupisz sobie sprzęt który będzie osiągał np. 150km/h to Ci wystarczy na początek na pewno, a potem stopniowo większe pojemności. Osobiście jestem fanem motocykli enduro/cross
hehe.
Się rozpisałem i sam nie wiem po co
. Tak mnie naszło by się wypowiedzieć, motory to moje życiowe hobby/pasja i jeżeli tylko ktoś porusza ten temat to po prostu muszę wtrącić hehe
.