Mozna tez po pierwszej fali (jak jest przerwa i nadlatuja ich 2 heli i spuszczaja na linach wojakow) szybko przebic sie tam gdzie oni na poczatku wybiegaja (jeszcze za basenem, jest taka slepa uliczka po lewej stronie) i zostawic swojemu rannemu towarzyszowi (jest niesmiertelny
) robote z zolnierzami, a samemu sie wychylac co jakis czas i patrzec czy nie biegna w nasza strone.
A widze ze tutaj pare osob ogarnia nienawisc do snajperow i 'czajnikow' (jak ja to nazywam), a to jest niestety (dla mnie stety
) moj styl gry. Po prostu uwielbiam zajsc kogos od tylu, grac z dala od najwiekszego szumu (najczesciej gram na Ground War, gdzie sieczka jest przednia) i zdejmowac pojedynczo, a potem upatrzec sobie dobra pozycje, postawic claymore i wyjac snajperke
I przewaznie koncze mecz w pierwszej trojce
Jakby co to moj nick to purePwnerer (0 friendsow, przyda sie troche
), ale wieczorami raczej nie ma szans na gre, tylko gdzies w okolicach (po)poludnia, nie wiem czy dzisiaj sie wyrobie nawet z gra..
Marcepan - Steady Aim dodaje stabilnosci przy strzelaniu z biodra, chyba na snajperke to sie nie przydaje (nie wiem, nie testowalem). Iron Lungs jest bardzo przydatne jak sledzisz celownikiem biegajacego w kolko goscia, czekajac az sie zatrzyma, przez dluzszy czas na wdechu, a bez tego perka bardzo krotko wstrzymuje sie powietrze.