Jest mi przykro ze ode pewnego czasu pewna grupa oczernia mnie, obraza i prowokuje a moderacja nie reaguje. Jakby tego bylo malo zostalem w ostatnim czasie jako jedyny ukarany "ostrzezeniem" po tym jak zostalem wyzwany min. od NERDow.
Widocznie moderacja czeka aż użytkownicy tak Cię oczernią, obrażą i sprowokują, że wyniesiesz się z forum, jednego idiotę mniej
Skoro nie mozna inaczej: posluchaj mnie kupo gowna... moglbys zacytowac gdzie ja pisalem o "ruchaniu", wiec przestan zemnie robic palanta na swoje podobienstwo wraz z swoja banda onanistow ktorzy nawet w niku zdradzaja swoje upodobania(69). Ja nie mam pretensji do swiata za to jaki on jest jednak zawsze zaskakuje mnie jak pelno na nim zakompleksionych i sfrustrowanych idiotow o IQ wystarczajacym jedynie do obslugi konsoli. Jednym zdaniem - ODPIERDOL sie "sakboju"
A nie przyszło Ci do głowy, o wielki Alpha Male, że dany nick był zajęty, więc wolałem dodać do niego te 2 cyferki, niż na przykład PL ; )
Skoro nie jestem zadowolony z dzialn SONY lub takiego "projektu" jak HOME to zaden palant w komentarzu nie powinien robic jakis osobistych przytykow - jednak tak robi.
Bo Twoje argumenty są... Śmieszne?
Generelanie jednak to po mnie splywa - wiekszosctych "bohaterow" to internetwi hrosi w realu bardziej znani jak "nieznani".
Tok myślenia alpha male - ktokolwiek go pojedzie przez internet jest chudym leszczykiem w rl, który odzywa się tylko do starej i kupił sobie konsolę za kasę z kolędowania.
ps. chcialbym miec tak wysokie IQ jak ona... ogolnie dla mnie to choc niezbyt pociagajaca kobieta to cenie ja za to jaka jest "bizneswomen" i co osiagnela.
Nie ma to jak autorytet
A co do HOME, nie wiem komu będzie się chciało włączać konsolę, potem czekać aż włączy się HOME i chodzić takim 'simsem' po wielkim, wirtualnym świecie bez większego celu
Myślę, że fajniejszym rozwiązaniem byłoby, jakby konsola odpalała się od razu w HOME'ie i z poziomu HOME'a włączałoby się gry, zdjęcia, filmy, zmieniałoby się ustawienia itd. Po prostu dashboard w postaci HOME'a.