Tu nie chodzi o gusta, a o mozliwosci. Total Annihilation jest znacznie bardziej zaawansowana i skomplikowana gra. Przed nia sa tylko sa Total War'y.
Nie, kontynuacje nie sa darmowe, tak samo jak dodatki do gier Blizzarda. Czy to, ze Blizzard sie lenil przez 11 lat daje im prawo do sciagania za ich tytul dwa razy wiekszej kasy niz konkurencja? Nie moja winna, ze inni developerzy faktycznie pracuja nad swoimi IP.
I wez mi nawet nie probuj mowic o supporcie swoich produktow przez Blizzarda. Przeciez to co sie dzialo z Diablo 2 to zenada na maxa. Najpierw sam fakt skrzynki, oraz to, ze przez 8 lat nic nie zmienili w battlenecie. To gowno jest tak niepraktycznie i zle skonfigurowane, ze ja jestem zdumiony, ze ludzie moga na tym grac dluzej niz miesiac.
Juz nie mowiac, ze Starcraft 2 nie ma nic, czego zwykle, nawet male studio nie mogloby zrobic w ciagu 2-3 lat, majac Starcraft 1 jako podstawe.
Wiadomość scalona: Czerwca 29, 2010, 19:16:14 pmmoże nie codziennie, ale raz na jakiś czas. wiesz, ja np. w szachy gram dłużej niż 11 lat, w piłkę nożną to samo, a takie monopoly to pewnie będzie mi jeszcze długo służyć. jak według twojej definicji jest coś ze mną nie tak to chyba powinieneś się zastanowić nad sobą.
No tak, bo przeciez szachy czy pilka nozna ma taka sama konkurencje jak Starcraft lol.