W takim razie rozumne, że odnawia się tylko wtedy gdy wymieniają konsole na nową.
To nie jest pewne inteligencie.
Wolę sie dowiedzieć przed i potem szybko to w razie czego załatwić.
Co szybko załatwić?? Kazać MS żeby przysłali "nową" konsolę?? Dzieciaku jak się konsola rozwali to masz przynajmniej tydzień na dumanie co się dzieje z Twoją gwarancją, lub spytać przez telefon na tej durnej infolinii.
Ostatnio zauważyłem, że jak nie masz o czym pisać to piszesz co do głowy wpadnie...
Słuchaj Krayzie czy ty musisz wszędzie za mną 'chodzić' na tym forum, specjalisto od wszystkiego?
Ku.. ja pisze co mi do głowy wpadnie? Cholera jasna, pytam się jak to jest z gwarancją by sie nie okazało, że w razie czego nie mogę wymienić konsole etc.
Durne posty to za to bardzo lubisz wysyłać, o cytat:
jeżeli użyje tej gwarancji to ona się automatycznie odnawia? Czyli, że mam od nowa trzy lata?
Ty tak na poważnie??
Dzieciaku? Inteligencie?
Kto to piszę, chyba największy mądrala na forum, spec od wszystkiego o czym tylko tu piszemy.
I cholera piszę jeszcze raz, nie masz zamiaru nic inteligentnego wnieść do dyskusji to się nie odzywaj z takimi debilnymi postami.
@Piter_neo - dzięki za pomoc, jak będę z nimi kiedyś rozmawiał to się jeszcze dokładniej wypytam jak to jest z przedłużeniem tej 3 letniej gwarancji.