bo na PSN nie ma nic ciekawego więc ludzie tak się nie rzucają a jak już jest to jedna jedyna ciekawa pozycja a na Xbox Live masz kilkadziesiąt dem, mnóstwo trailerów, tematy do dasha itp itd.. Chyba normalne że łącza nie wytrzymują milionów ciekawskich graczy?? Weź idź przytul swoje ps3 i ściągnij po raz 100 HS!! Bo to prawda, że tak jest w dniu premiery. Bioshock'a dzień po premierze dema miałem w mniej niż godzinę czyli norma jak na moje łącze. I proszę nie rozładowuj swoich frustracji tutaj tylko dlatego, że tak na prawdę psn ssie. Pokaż mi Skate'a na PSN!! Nie ma? ups.
Hahaha. Jedyny frustrat jakiego widzę to ty.
To skoro jest tyle tego stuff'u na Live i już teraz wolno idzie, to za rok, dwa jak będzie tego 2x tyle to lepiej już w ogóle nie włączaj dowloadów.
Ale się xboy obruszył. Strasznie łatwo się podniecacasz.
Spójrz chłopie prawdzie w oczy, a nie atakujesz wszystkich, którzy piszą inaczej, niż byś chciał. Może ten Live nie jest taki do końca wspaniały?
To, że PSN ma mało rzeczy to fakt i jakoś ja nie atakuje z tego powodu każdego kto tak sądzi. Naprawdę coraz bardziej żałosne jest, jak człowiek napiszę prawdę albo ma inne zdanie od ogółu. Albo jest frustratem albo fanbojem. Buehehe.