Marvel vs Capcom 2 bylo zapowiedziane na live arcade juz jakis czas temu, po prostu capcom po cichu wszystko robi, zero rozglosu, dlatego moze nikt nic nie mowil na ten temat. W kazdym badz razie ja sie doczekac nie moge, bo gra jest naprawde zajebista, jedyne czego bym chcial to zeby Capcom zrobil z Marvel vs Capcom 2 to samo co zrobil z Super Street Fighter II Turbo, czyli wydal HD Remix, jesli tak sie stanie z Marvel vs Capcom to bedzie przypal na maxa i najladniejsza gierka na live arcade.
Tym czasem na Arcade pojawil sie OutRun i tez nikt o tym nic nie pisze, giera rzadzi na maxa. IMO najlepsza i najladniejsza gra na live arcade na chwile obecna. Ilez ta gra ma w sobie miodu, ile daje rodochy to masakra. Katowalem OutRun'a na starym xsie, do dzis katuje go na psp i teraz jeszcze katuje wersja na live arcade, a najlepsze jest to ze ciagle nie mam dosc, bo ta gra wogole sie nie nudzi. Arcade pelna geba czyli to z czym Sega radzila sobie najlepiej. Do tego OutRun kosztuje tylko 800MSP, wiec jesli ktos lubi bezstresowa zabawe i ma na zbyciu 800MSP to goraco polecam, bo OutRun jest tego wart.
Mam nadzieje ze niedlugo Sega zapoda wiecej klasykow na Arcade, w sumie to juz zapowiedziala Virtual On, ale mam nadzieje ze na tym sie nie skonczy i dostaniemy jeszcze stare jak swiat Sega Rally, zajebistego Crazy Taxi, Daytona USA, moze nawet pierwszego Panzer Dragona. Bo o Shenmue to raczej nie ma co mazyc, ale kto wie.