0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Ale chociaż spróbujecie
Cytat: Marins w Kwietnia 27, 2009, 22:00:27 pmAle chociaż spróbujecie Tylko skąd to wziąć.
Ostatnio piłem Wojaka i nie warto na niego wydawać 2 zł. A tak wogóle to Tyskie ponad wszystkie!
Cytat: windomearl w Kwietnia 27, 2009, 22:02:07 pmCytat: Marins w Kwietnia 27, 2009, 22:00:27 pmAle chociaż spróbujecie Tylko skąd to wziąć. W pierwszej lepszej Żabce, autentycznie.
Cytat: Diuk w Kwietnia 27, 2009, 22:12:08 pmCytat: windomearl w Kwietnia 27, 2009, 22:02:07 pmCytat: Marins w Kwietnia 27, 2009, 22:00:27 pmAle chociaż spróbujecie Tylko skąd to wziąć. W pierwszej lepszej Żabce, autentycznie.Najbliższa żabka będzie ode mnie ze 30 km.
Jaki jest wasz stosunek do browara w puszce? Pytam się bo każdy kogo znam wybiera w butelce, podczas gdy mi sie pije znacznie wygodniej w pochy, czujecie jakąś różnice w smaku?
W almie dali promocję na desperadosa- sweet. Choc zdradziecki jest czasem. Ogólnie to czekam na większą gotówkę, by sprawdzic różne fajne piwa, które krzyczą do mnie z półki.
Cytat: DEVIL w Kwietnia 27, 2009, 21:37:30 pmOstatnio piłem Wojaka i nie warto na niego wydawać 2 zł. A tak wogóle to Tyskie ponad wszystkie!Bredzisz glupoty, dude, tylko Żywiec Praktycznie zadne inne piwo mi nie smakuje (ostatnio na grillu mialem 3 Zywce i Harnasia - tego ostatniego meczylem dluzej, niz oproznilem 3 butelki Zywczyka ).
Cytat: _Music w Kwietnia 27, 2009, 23:10:14 pmW almie dali promocję na desperadosa- sweet. Choc zdradziecki jest czasem. Ogólnie to czekam na większą gotówkę, by sprawdzic różne fajne piwa, które krzyczą do mnie z półki. a po ile macie tam u was??ja za paka place 10,69 3 desperadoski sa w nim i ostatnio to poijam troszki drogie ale smakuje wybornie
ile wychlaliście wczoraj wieczorem. przyznawać się!
Dzięki, ale ja dzisiaj nie piję. Od czwartku non stop w siebie piwsko wlewam i dziś mam już po prostu zawał organizmu. Trzeba odpocząć.