0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: "Slay"Cytat: "walker_san"Cytat: "Hubi"Cytat: "Tarniak"No fajnie, a teraz popatrzcie na swoje SIGi zmierzcie je i zobaczcie sobie do regulaminu. Ale jaja nie? Moja sygnatura przekracza norme tylko o 5 (pikseli?) wysokosci, wiec nie sadze zeby to komus przeszkadzalo.Jesli jednak jest inaczej, to mi to napiszcie, a usune sygne.regulamin nie jest dla ozdoby tylko po to aby go przestrzegac.Twój avatar ma o bodajze 8 pikseli wysokosci za duzo....Przeciez regulamin nie jest dla ozdoby.jeszcze jakies watpliwosci??????????????????????
Cytat: "walker_san"Cytat: "Hubi"Cytat: "Tarniak"No fajnie, a teraz popatrzcie na swoje SIGi zmierzcie je i zobaczcie sobie do regulaminu. Ale jaja nie? Moja sygnatura przekracza norme tylko o 5 (pikseli?) wysokosci, wiec nie sadze zeby to komus przeszkadzalo.Jesli jednak jest inaczej, to mi to napiszcie, a usune sygne.regulamin nie jest dla ozdoby tylko po to aby go przestrzegac.Twój avatar ma o bodajze 8 pikseli wysokosci za duzo....Przeciez regulamin nie jest dla ozdoby.
Cytat: "Hubi"Cytat: "Tarniak"No fajnie, a teraz popatrzcie na swoje SIGi zmierzcie je i zobaczcie sobie do regulaminu. Ale jaja nie? Moja sygnatura przekracza norme tylko o 5 (pikseli?) wysokosci, wiec nie sadze zeby to komus przeszkadzalo.Jesli jednak jest inaczej, to mi to napiszcie, a usune sygne.regulamin nie jest dla ozdoby tylko po to aby go przestrzegac.
Cytat: "Tarniak"No fajnie, a teraz popatrzcie na swoje SIGi zmierzcie je i zobaczcie sobie do regulaminu. Ale jaja nie? Moja sygnatura przekracza norme tylko o 5 (pikseli?) wysokosci, wiec nie sadze zeby to komus przeszkadzalo.Jesli jednak jest inaczej, to mi to napiszcie, a usune sygne.
No fajnie, a teraz popatrzcie na swoje SIGi zmierzcie je i zobaczcie sobie do regulaminu. Ale jaja nie?
Ale 5 pikseli chyba nikomu nie przeszkadza? Moja sygnatura ani nie rozwala ramek, ani nie jest za duza. Ale jesli jakis mod albo admin mi napisze, ze sygnatura jest za duza to ja usune.
ee.. shadowek twój nowy jest brzydki.. FFXII spoko ale mogłeś dać jakąś lachę z tamtąd na avatar.. ten facet jest taki.. hmm.. inny