0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Na nowym avatarze- David Belle w "13 Dzielnicy".
BTW: Heh, ja nie muszę pokazywać, że jestem inteligentny na siłę, bo jestem taki po prostu
A i ja avatarek zmieniłem
to lepiej niezmieniaj, słaby jak zdrowie niemowlaka...
Ej no o avatary nie warto się kłócić. Każdy ma takiego, jakiego chce mieć i już.
A jak wam sie podoba moje nowe elementy w podpisie.
na forum panuje zakaz używania animowanych obrazków w podpisach; obrazki statyczne (w sumie) mogą mieć maksymalny wymiar 450 x 50 pikseli,
Heh, no mnie np. barsy Dereka cholernie wkurzały :]. W ogóle dziwi mnie ta akcja z 'GameOnly member'... czemu na forum GO ktoś sobie daje taką sygnaturę Very Happy? Rolling Eyes Szczególnie, że 'members' to raczej redakcja Razz.
CytujHeh, no mnie np. barsy Dereka cholernie wkurzały :]. W ogóle dziwi mnie ta akcja z 'GameOnly member'... czemu na forum GO ktoś sobie daje taką sygnaturę Very Happy? Rolling Eyes Szczególnie, że 'members' to raczej redakcja Razz.Tarniak odpowiedz jest prosta. Chcieli się chociaż przez chwile poczuć jak to być w redakcji. Ale myśle że twórca tej sygnaturki nawet nie wiedział co pisze no chyba że robił ją dla redaktorów. BTW: tarniak moge sobie od ciebie ukraść sygnaturke Punk Rock fan?
powinno byc user a nie member
'members' to raczej redakcja
Cytat: "walker_san"powinno byc user a nie membertak bardzo ci sie nudzi? co to za roznica czy uzytkownik czy czlonek forum - na to samo przeciez wychodzi...
Cytujto lepiej niezmieniaj, słaby jak zdrowie niemowlaka...lepsze to niż jakiś damskiej urody zapylacz gorących psów...feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebez kitu chłopie masz gust.
nie nudzi mi sie, wytykam tylko bledy i mam z tego satysfakcje
Przszytocze słowa tarniaka.Cytuj'members' to raczej redakcja
djprodigy napisał:Ej no o avatary nie warto się kłócić. Każdy ma takiego, jakiego chce mieć i już.Więc daj sobie już spokuj.
mam wrazenie ze ja tego uzywam na forum. i nawet sie zalogowalem. wiec chyba jestem uzytkownikiem. czyli czlonkiem FORUM gameonly. czy to jest naprawde takie trudne? pol strony gadania o jednym userbarze...
Cytat: "Slay"mam wrazenie ze ja tego uzywam na forum. i nawet sie zalogowalem. wiec chyba jestem uzytkownikiem. czyli czlonkiem FORUM gameonly. czy to jest naprawde takie trudne? pol strony gadania o jednym userbarze...Ja to bym do sądu poszedł
Derek, ja nic nie mówię, ale napisałeś to, jakbyś kierował te słowa do mnie Wink
i co ulzylo ci jak to napisales? lepiej ci ze napisales od rzeczy i nic nie wniosles do dyskusji?
ja też szykuję coś mocniejszego
Do obecnego dowalisz jeszcze bulbasaura?
gameonly w rózowych barwach. blue
eśli jesteś taki czuły na krytykę,