Może teraz lepiej?
Cytat: Hubi w Sierpnia 28, 2007, 02:04:49 amMoże teraz lepiej?Ja tylko żartowałem, ale ten też wygląda jak goryl .
Mi się nie podoba. Jest nudny.
A mi sie najbardziej podoba avek Bloo Sam chciałem mieć taki
Cytat: _Maniek_ w Sierpnia 28, 2007, 19:50:15 pmA mi sie najbardziej podoba avek Bloo Sam chciałem mieć taki Noo może dzięki temu nie dostaniesz bana, jak już zostanę modem
Cytat: Bloo w Sierpnia 28, 2007, 20:00:53 pmCytat: _Maniek_ w Sierpnia 28, 2007, 19:50:15 pmA mi sie najbardziej podoba avek Bloo Sam chciałem mieć taki Noo może dzięki temu nie dostaniesz bana, jak już zostanę modem To pójdę za ciosem. Kocham Bloo...
Dzieciak! Kreskówki ogląda
No ładny, nie tak jak mój, ale jednak ładny. Trochę kanciasty
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 28, 2007, 21:37:46 pmNo ładny, nie tak jak mój, ale jednak ładny. Trochę kanciasty Yup, ty jestes we wszystkim najlepszy. Kozacki awatar, nieziemskie rebusy, tak trzymac!
Za każdym razem jak widzę ten podpis to pękam ze śmiechu, na komurce mam pełno filmów w których ktoś obrywa za nic... kocham takie.
Ok, czas na zmiane
Cytat: Solid Snake 1989 w Sierpnia 29, 2007, 21:53:53 pmZa każdym razem jak widzę ten podpis to pękam ze śmiechu, na komurce mam pełno filmów w których ktoś obrywa za nic... kocham takie. Masz też filmy z sobą który tak obrywa? Czy to już nie jest ubaw ?
czas na zmiane image hehe nowy avek, gamerpic (x360), sig :].pozdro