Ten samuraj to dla twojej wiadomości Jubei (Mitsuyoshi Yagyu) i jest to jego portret zrobiony przez jednego z wioski Yagyu.
Cytat: "mrpiki"Ten samuraj to dla twojej wiadomości Jubei (Mitsuyoshi Yagyu) i jest to jego portret zrobiony przez jednego z wioski Yagyu.Serio? nie znałem tego portretu, zresztą nie zmienia to faktu, że avek jest po prostu brzydki - niezależnie co by przedstawiał.Edit:// tak, zgadza się. Znalazłem ten portret i zauważyłem jeszcze jedną ułomność avka - Jubei jest na nim spłaszczony!
Mi sie Pikiego podoba, ale jakis taki obciety...blah...a Mleka jest swietny jak zawsze^^
ktorys z adminow moze mi odpowiedziec na pytanie czemu nie moge dodac avatara?nowy podpis, byłby i av ale nie da rady....
TNW zdradziłęś Natalie Portman? Constantine...
Niepokonany Bode Miller Co Wy na to
Cytat: "WooKIE"Niepokonany Bode Miller Co Wy na to A ćo to jest Bodek Miller ????????? Brat Leszka ?????????
Domyślni jesteście Ale w tenisa też grał.
Gdzie mozna znalesc jakis fajny avart? Gdzie znalezliscie swoje?
Po 2 miesiącach wreszcie "uaktywniłem" avatara :twisted:.PS. Dwusetny post :twisted:
Zacząłem zagłębiać się w świat UY i stąd ten avatar .
Avatarek autorstwa pewnego użytkownika forum :]Kaxi - sorry man, ale po prostu nie mogłem sie powstrzymać :lol: