"dobry" ( hehe ) masher kazda postacia bedzie dobrze gral...
Będzie mu się wydawało, że dobrze gra, bo nie będzie wiedział tak naprawdę co robi, a że to wszystko będzie efektownie wyglądało, nie znaczy, że będzie efektywne. Poza tym raczej taki masher z wprawionym graczem nie będzie miał zbytnich szans. Grając 'na jana' nic nie zdziała.
a moim zdaniem kilikiem latwo sie gra bo ma najwiekszy zasieg... imho kilik jest taka postacia bez charakteru, dla graczy lubiacych latwa gre...
Ma duży zasięg, ale trzeba go umiejętnie i z głową wykorzystywać; przypuśćmy odpalasz Kilikiem przód + A+B(w SC II), przeciwnik robi SS'a i w tym momencie machamy wesoło kijkiem w powietrzu i dostajemy od przeciwnika karę w postaci dużego damege'u. Ma dużo zagrań ' zasięgowych', ale za to mniej szybkich na bliski dystans. Coś za coś. Aha... dla mnie ma charakter
ta laska z rozkladanym mieczem jak sie nazywala ? cos na "i" chyba ? ona ma chyba najefektowniejsza bron i styl walki Smile
Ta laska to Ivy i fakt, jej broń jest w pewien sposób innowacyjna. Rzeczywiście grając dobrze tą postacią obserwujemy efektowne akcje ale kosztem długich godzin spędzonych na treningu.
to jest moje wlasne, prywatne i osobiste zdanie prosze nie obrazaj sie jezeli urazilem Twoje uczucia Smile
Spoko, nie uraziłeś moich uczuć i nie nie bój nic, nie obraziłem się
Po prostu wyrażasz swoją opinię