Ale, że jesteś jednym piłkarzem? Bo dla mnie takie rozwiązanie to najgorsza kupa.
Street Fighter IV. Dalej baty na twórców, że za zdobycie Goukena nawet brązu nie dali. pachu, wbrew pozorom na DMD jest .... łatwiejszy niz na hard.
W DMC3 też dmd jest znacznie trudniejszy niż hard. O niebo trudniejszy. Przynajmniej dla mnie.
We wszystko co mam powtórnie, długo by wymieniać, bioshock, condemned 2, devil 4, cod 5 itd.BTW: ma ktoś może zbędnego trzeciego fallouta? Zbędnego przynajmniej na tyle, by chciał się za niego wymienić?
Przesiadka z Metala 4 na Dead Space, stary pryk musi poczekać .
Mam rozumieć, że zacząłeś MGS 4 i nie skończyłeś, bo zacząłeś grać w Dead Space?
Cytat: Ryo w Kwietnia 26, 2009, 19:01:41 pmMam rozumieć, że zacząłeś MGS 4 i nie skończyłeś, bo zacząłeś grać w Dead Space? Dokładnie, Dead Space mam pożyczony, a do środy muszę go oddać.
Kupiłem przedwczoraj FarCry 2. Kiedy pierwsze wrażenie odpadło, dojazdy zrobiły się lekko problematyczne, ale wciąż jest bardzo dobrze. Zacna gra.
Zacząłem Luciffer's Call na ps2. Klimat zabija. Na razie gra jest wręcz hipnotyzująca.