Ogrom gier że już sam nie wiem gdzie łapy wsadzić
Skończyłem niedawno
FFVII na PS5 i zabrałem się z miejsca za
FFXV grę kupiłem z pół roku po wyjściu na rynek, ale strasznie się od niej odbiłem, tym razem było podobnie, ale się przemogłem, im dalej tym było ciekawiej, nawet pomyślałem, o platynce, niestety wraz z końcówką w mieście znowu mnie gra zaczęła nudzić, platynę sobie daruje, i dlc raczej też, byle dotrwać do końca.
Watch Dogs I znów gra ogrywana rok po wyjściu, początki odbijały mnie od tytułu, ale im dłużej spędzałem czasu w grze, tym bardziej się wciągałem, koniec końców gdzieś utknąłem i odpuściłem, teraz z racji zakupu trójki za grosze na wyprzedaży, powróciłem i mam zamiar zaliczyć cały tytuł.
Death Stranding PS5O grze napisano w zasadzie już wszystko, ale jako że była to jedna z najlepszych historii poprzedniej generacji, to nie trzeba było mnie zmuszać do zakupu upgradu za 30zł. Jako że nadchodzą takie gry jak Horizon, to DS nie będzie priorytetem, i przechodzenie zajmie mi sporo czasu.
Tron Run/rSwego czasu na PSstore zauważyłem demo tej gierki, z miejsca pobrałem jako fan świata Tron, gra miodna, a muzycznie mistrzostwo, później miałem przerwę od grania i zapomniałem kompletnie o tym tytule, ostatnio przypadkiem trafiłem w promo za kilkanaście zł, od razu zapodałem, polecanko! BTW gra wyglądała by obłędnie w 4k z RT.
Gears of War4Zacząłem tytuł już jakiś czas temu, a wczoraj właśnie skończyłem. Na chwilę obecną moja ulubiona część, dotychczas była to trójka.
Gears of War5Dopiero zacząłem więc nie będę oceniać, póki co czuje się jakbym grał dalej w 4 co jest na plus w zasadzie.
GTA San AndreasNie będę ruszał pozostałych, San Andreas ogram bo raz że game pass, a dwa uwaga, jedyne gta w które nigdy nie grałem
Skyrim Nawet nie wiem ile razy kupowałem to od czasu premiery na pc, i nigdy nie kupiłem
dzięki dobroczynności M$ w końcu ogram tytuł, obawy były, zwłaszcza jeśli chodzi o archaizmy, ale po wejściu w świat muszę przyznać, że jest bardzo dobrze, intuicyjnie, ja niestety już nie mam sił na sprawdzanie się w grach, i szukam tam tylko czystego relaksu. Świat ogromny, żywy woow trzeba powiedzieć, że wyprzedził swoje czasy, i aż dziw bierze, że to wyszło z tej samej marki co Fallout4