Mr_Zombie:
Tak, ale LP na PC ma porownywalne wymagania z Crysisem a to absurdalne jest:)
Crasch:
Luz. Wszystko zalezy od tego jak kto odbiera pojecie "duzej roznicy". Roznicy generacji napewno nie bedzie, ale takie standardy jak lepsze tekstury, wyzsza rozdzielczosc, fajniejsze wygladzanie i wiecej FPSow oraz moze kilka efektow wiecej to normalka i dla mnie jednak robi roznice. Widzac jak sie potraficie ze soba klocic o minimane roznice miedzy wersjami roznych gier na PS3 a Xboxa to roznica miedzy PC a konsolami wydaje sie wrecz kolosalna. Tak naprawde chodzi mi tylko o jedno. Tak jak nie podobalo mi sie gdy Polyphony dawalo retuszowane screeny z GT5:P mamiac graczy, tak nie podoba mi sie, ze teraz developerzy daja zdjecia z PC, ktore o ile dobrze rozumiem maja pokazywac jak bedzie wygladala wersja konsolowa. Jest to sprytny zabieg bo nikt im, nie moze zarzucic, ze daja retuszowane screeny. Poprostu chce uswiadomic ludzi by podchodzili do takich rzeczy teraz z dystansem bo mozna sie zawiesc niepotrzebnie.
Anyway Mafia 2 zapowiada sie swietnie i napewno jest na co czekac:). Swoja droga z ciekawosci... Jak wyszla konsolowa wersja mafii? Gralem tylko w wersje na PC i sie zastanawiam czy wyszla udana konwersja na konsole czy cos jak Max Payne na konsole?