Autor Wątek: Ninja Gaiden 2  (Przeczytany 132266 razy)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 49
  • It is what it is
Odp: Ninja Gaiden 2
« Odpowiedź #800 dnia: Czerwca 17, 2008, 23:20:55 pm »
To sa Test of Valor, wchodzisz tam i walczysz na takiej jakby arenie z cholernie duza iloscia przeciwnikow, jak ubijesz wszystkich dostajesz nagroda, w postaci kasy, zycia tysiaca bogow, zycia bogow, klejnotu demonicznej piesci i tego czerwonego klejnotu co zwieksza ilosc ninpo. Aby to aktywowac trzeba zebrac specjalny przedmiot w drugim rozdziale, walczyles tam na takim placu ze zsporo iloscia Ninja, i jak ubiles wszystkich na takim oltarzyku zapalily sie swiece, tam wlasnie zbiera sie ten przedmiot i dzieki niemu mozesz aktywowac Test of Valor.

« Ostatnia zmiana: Czerwca 18, 2008, 02:54:24 am wysłana przez _ReD_ »

Ghostie

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 16
« Odpowiedź #801 dnia: Czerwca 18, 2008, 00:07:20 am »
niestety przegapilem  :-x  10 chapter i na dzisiaj koniec bo trzeba jutro wstac do roboty :p

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #802 dnia: Czerwca 18, 2008, 01:39:12 am »
Właśnie przeszedłem 6 chpaater na mentorze ,Wolf jest prosty jak drut na spokoju idzie go przejść bez straty życia :cool: też na dziś koniec idę w kimę

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #803 dnia: Czerwca 18, 2008, 08:17:15 am »
Zgadza sie, Volf byl banalny na Sciezce Mentora, powiedzialbym ze nawet latwiejszy niz na nizszych poziomach trudnosci. Tak trzymaj Soul, juz prawie polowe masz, daj znac jak bedziesz gral Rozdzial 11 to bede kibicowal :)  Nie wiem czy to takie zludzenie, czy znowu ta czaszka cos namieszala, ale dzis zaczolem nowa gre na Sciezce Wojownika i mam wiecej przeciwnikow niz na Mentorze a do tego jeszcze bardziej powaleni, moze czym wiecej razy przejdzie sie gre tym bardziej poziom trudnosci wzrasta, nie mam pojecia ale cos jest nie tak :(

Opublikowane: Czerwiec 17, 2008, 19:58:34
Tu jest ten filmik z walki z bosami z 9 chapteru, zauwazcie ile energi odejmuje im techika przeszywajacej pustki, jesli szybko zabierzecie im duzo energi to nawet nie przywolaja tych wielkich nietoperzy, walka jest na maxa prosta i generalnie mozna ja przejsc bez uszczerbku na zrowiu :) Nie wiem kto mial z nia problemy ale mam nadzieje ze nastepnym razem sie im odplaci :) W sumie to mozna to rozegrac jeszcze prosciej, uzyc po prostu po jednym ninpo na kazdym ze smokow, i po dwie strzaly i po walce, ale ja chcialem sobie z luku postrzelac, czyz Ryu nie wyglada slicznie w tym wdzianku hehehhe :)

Ninja Gaiden 2: Chapter 9 Boss Fight
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/231081.html

Opublikowane: Czerwiec 17, 2008, 20:54:33
Zaczolem Ninja Gaiden po raz kolejny, juz sam nie wiem ktory raz to przechodze i nadal nie mam dosc. Ostro trenuje przed Master Ninja, tym razem staram sie wymasterowac nowa bron, Vigoorian Flails, jak i laczenie technik (to juz prawie mam wymasterowane). Polega to na tym ze zaczynamy zwyklym kombosem, w poblizu musi byc przynajmniej jeden orb, gdy kombos zaczyna sie konczyc zaczynamy technike ostateczna na poziomie pierwszym (jeden orb), gdy ta zaczyna sie konczyc wchlaniamy orb ktory zostal po poprzednim przeciwniku i zaczynamy atak z orba (ja sobie to tak nazywam, to nie jest ani techika ostateczna na poziomie pierwszym ani drugim, jest to zupelnie inny atak), jezeli w poblizu mamy jeszcze jakies orby, czym wiecej tym lepiej, mozemy pojechac z techika ostateczna na poziomie drugim (dwa orby), gdy ta zaczyna sie konczyc mozemy ciagnac dalej zwyklym kombosem lub uzyc ktoras z pozostalych technik. W ten sposob mozna tworzyc naprawde w cholere dlugie i kosmicznie wygladajace kombosy, robiac przy tym miazge z przeciwnikow. Zabawe z laczeniem techik zaczolem podczas przechodzenia gry na Sciezce Mentora i naprawde bardzo pomoglo i ulatwilo sprawe.

Na filmiku ponizej mozecie zobaczyc owoc mojego treningu i jak to mniej wiecej wyglada w praktyce przy uzyciu Vigoorian Flails, niestety mnie skonczyli sie przeciwnicy a ostatni nie wytrzymal i rozpadl sie hehehe, orby jeszcze byly. Bardzo krotki filmik, przedstawiajacy wlasnie to chore kombo, poczatek komba poznacie po muzyce hehehe milego ogladania :)

Ninja Gaiden 2: Very Sick Combo
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/231205.html
« Ostatnia zmiana: Czerwca 18, 2008, 08:19:30 am wysłana przez _ReD_ »

Stalker

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 1
  • Blues luz
« Odpowiedź #804 dnia: Czerwca 18, 2008, 09:13:37 am »
Osz Ty w fpyte jeża  :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

JA TEŻ CHCE TAK WYMIATAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! KIERWA , RAZ UDAŁO MI SIE ZROBIĆ 100 CIOSÓW I DOSTALEM ACHIVA ALE KURDE PRZEZ TAKI KRÓTKI CZAS I TYLKO Z TYLOMA PRZECIWNIKAMI TO NIE WIEDZIALEM ZE IDZIE ZEBRAĆ TYLE CIOSÓW!!!!!! JESZCZE TE TRICKI  :shock: :shock: CHŁOPIE!! TY MASZ REFLEX...  8)
Opublikowane: Czerwiec 18, 2008, 09:10:52
Filmiku z bossem nie otwierałem, bo nie chce sie wkopać w jakiś spolier

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #805 dnia: Czerwca 18, 2008, 16:21:33 pm »
W Ninji Gaiden spojler? :o

Red ja miałem z nimi problem tylko właśnie dlatego ze te wielkie nietoperki mnie ubijały.
Pokaż jeszcze walkę z przedostatnim bossem, jak masz to na mentorze  :-D

Kombo masakra :)
Opublikowane: Czerwiec 18, 2008, 11:13:26
Red warto brać na mentorze dordże?
Mam tą walkę dzięki której się je uzyskuje i nie mogę przejść :P

Kolesie z seryjnymi rakietami=rychły zgon...

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #806 dnia: Czerwca 18, 2008, 21:21:21 pm »
Szczerze to sam nie wiem, ja wziolem ale tylko dwa Test of Valor przeszedlem, doszedlem do wniosku ze nagrody za nie nie sa warte takich nerwow i frustracji :)

Ciapkas

• Gość
« Odpowiedź #807 dnia: Czerwca 18, 2008, 21:35:14 pm »
Aha ostatecznie jednak zebrałem, będę wybierał tylko łatwe o ile takowe będą.

No i mam drugiego bossa  :-D

Ghostie

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #808 dnia: Czerwca 18, 2008, 22:01:21 pm »
Ninja Gaiden 2: Very Sick Combo
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/231205.html

o w morde  :shock:  fajnie ,ze na "easy" tak nie trzeba  8-)

luk

• Towarzysz
  • Reputacja: 0
  • PSN: splintersPL
« Odpowiedź #809 dnia: Czerwca 19, 2008, 18:10:01 pm »
ReD ładny wariat z Ciebie, wymiatasz tym Ryu aż miło popatrzeć :D Ciekawi mnie czy tak samo lubisz masterować swoją ulubioną postać w mordobijkach np. takich jak Soul Calibur. Jak tak, to chętnie poszarpie z tobą w nowego Calibura, oczywiście jak wyjdzie 8-) Ja to znowu mam świra na punkcie bijatyk, jak mi sie coś podoba, to tysiak tylko pryska hehe.  A tak w ogóle to jesteśmy w temacie  NGII i jak nie wycisnę z tej giercy wszystkiego co się da, to chyba będę chory. Na razie gram metodą cyckową, bo jak nie praca to znowu coś zawsze wypada i za cholerę nie mogę sie podpiąć do konsoli dłużej jak na 1,5 godziny :? Dobra lecę coś wymęczyć, bo te 300 archiwasow mnie nie zadowala.

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #810 dnia: Czerwca 20, 2008, 01:08:26 am »
Panowie czym tu sie grzejecie ? jednym combem + płynnym przejściem do  UT ? ;) nigdy czegoś takiego nie zrobiliście?;P

Niebieski

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #811 dnia: Czerwca 20, 2008, 01:15:12 am »
Gram od dzisiaj, przeszedłem 2 chaptery i przez cały czas grania cieszyłem michę  :-D, dostałem to na co liczyłem.

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #812 dnia: Czerwca 20, 2008, 02:11:26 am »
Panowie czym tu sie grzejecie ? jednym combem + płynnym przejściem do  UT ? ;) nigdy czegoś takiego nie zrobiliście?;P

plus plynnym przejsciem do ataku z orba :) pozniej zapodam jakies nowe filmiki takie juz na maxa odjechane, tylko chwilowo GRID mnie wciagnal :)

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #813 dnia: Czerwca 20, 2008, 21:36:18 pm »
UT to combo z esencji ( to nie jest rob:P )

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #814 dnia: Czerwca 20, 2008, 22:02:30 pm »
Ja wiem co jest UT soul :) tylko pierwszy level Ultimate nie trwa tak dlugo :) ale oprocz ulimate lvl 1 i 2 jest jeszcze inny atak z esencji, pozniej sprawdze jak sie on dokladnie nazywa ( ja sobie go nazywam atakiem z orba) zauwaz ze po mormalnym combie zaczyna sie UT lvl 1, i gdy ten sie konczy zostaje wchloniety orb, gdyby to byl ciagly UT to orb nie zostalby wchloniety dopoki UT by sie nie zakonczyl. :P

Ghostie

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #815 dnia: Czerwca 20, 2008, 22:41:00 pm »
omg jestem w 12chapterze i design mnie zniszczyl (tak samo jak bossowie tyle ,ze oni doslownie^^)

damian89

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #816 dnia: Czerwca 21, 2008, 17:33:10 pm »
Kurcze ja to caly czas naciskam X i Y czasami przytrzymam Y żeby naładować to kombo :p i tyle a wy tu jakimiś skrótami mi jedziecie ....UT, orb (orby to wiem ze były w Devil May Cry )  :p nic z tego nie rozumiem

deek

• Towarzysz
« Odpowiedź #817 dnia: Czerwca 21, 2008, 19:36:20 pm »
ja tak samo tylko podstawowe ciosy umiem. Ale potrzebuje pomocy w drugim chapterze z bossem .Kurde nie moge dziada załatwić nawet mi sie ruszyć nie da. Jakieś dobre rady by sie przydały:)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #818 dnia: Czerwca 21, 2008, 21:42:16 pm »
ja tak samo tylko podstawowe ciosy umiem. Ale potrzebuje pomocy w drugim chapterze z bossem .Kurde nie moge dziada załatwić nawet mi sie ruszyć nie da. Jakieś dobre rady by sie przydały:)

Chodzi Ci o Genshina? Tego samuraja z jednym okiem? On jest bardzo prosty, Ja uzywam przeciwko niemu Dragon Sword (chyba najbardziej skuteczny) jedyne co musisz robic to unikaj jego ciosow (rob uniki przy uzyciu LT + kierunki analogiem) i jak tylko Genshin skonczy swoja serie to od razu atakuj krotka kombinacja i odskakuj, jesli nie zdazysz zrobic uniku, a ten wyprowadzi juz cios to uzyj kontry (LT + x (szybka kontra) lub LT + Y (wolniejsza ale wiecej odejmuje) ) i to generalnie wszystko co musisz robic podczas tej walki. Jeszcze jedna rzecz, nawet nie skacz podczas tej walki, nie wiem na jakim poziomie trudnosci grasz, ale na wyzszych podczas skoku genshin cie sciagnie bardzo szybko :)

Ghostie

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #819 dnia: Czerwca 21, 2008, 22:50:58 pm »
Red te stroje co masz to sa z DLC ? myslalem ,ze jak przejde gre to bedzie cos konkretneego ,a tu raptem takie samo wdzianko tyle ,ze czerwone  :-?

deek

• Towarzysz
« Odpowiedź #820 dnia: Czerwca 21, 2008, 22:55:01 pm »
ok uporałem sie już z tym samurajem.  A słuchaj teraz walcze z takim elektrycznym robalem z 3 aktu .Jaki jest na niego sposób bo gdy go dotkne to mnie razi prądem. A z łuku za mało mu życia schodzi.   :o.Trudni ci bossowie albo ja nie mam wprawy w takich grach.  8)

Ghostie

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #821 dnia: Czerwca 21, 2008, 23:00:55 pm »
ladujesz luk na full(trzymasz B) i wtedy mu zabiera duzo(chyba najlepiej celowac w glowe) , jak zaczyna przywolywac takie cos latajace to wyciagasz palke i walisz Y to nic ci nie zrobia. Ogolnie to bossowie z ktorymi sie walczy lukiem to banal (przynajmniej na nizszym poziomie trudnosci).

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #822 dnia: Czerwca 22, 2008, 01:19:56 am »
Red te stroje co masz to sa z DLC ? myslalem ,ze jak przejde gre to bedzie cos konkretneego ,a tu raptem takie samo wdzianko tyle ,ze czerwone  :-?

Nie Ghostie, te sa do odblokowania w grze. Czerwony dostajesz za przejscie gry na Sciezce Ucznia, Type 24 ( ten niby zielono brazowy) za przejscie na Sciezce Wojownika, a ten Jaguara dostajesz za przejscie gry na Sciezce Mentora. Stroje do sciagniecia maja sie pojawic dopiero w pierwszej polowie nastepnego miesiaca. Beda dostepne w trzech paczkach po 200MSP kazda. W kazdej paczce bedzie jeden zupelnie nowy stroj, w pieciu roznych kolorach.

ok uporałem sie już z tym samurajem.  A słuchaj teraz walcze z takim elektrycznym robalem z 3 aktu .Jaki jest na niego sposób bo gdy go dotkne to mnie razi prądem. A z łuku za mało mu życia schodzi.   :o.Trudni ci bossowie albo ja nie mam wprawy w takich grach.  8)

Jest dokladnie tak jak mowi Ghostie, do walki urzywasz luku  i ladujesz na maxa strzaly, potem celujesz w glowe i bedzie odejmowalo duzo energi, jesli zacznie do Ciebie strzelac z tych dzialek to robisz uniki i skaczesz na boki, a jak posci te male to uzywasz ksiezycowej palki i urzywasz caly czas Y, nic wiecej tu nie wymyslisz ;)
« Ostatnia zmiana: Czerwca 22, 2008, 05:27:55 am wysłana przez _ReD_ »

Niebieski

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #823 dnia: Czerwca 23, 2008, 00:13:07 am »
Ah dzisiaj miałem walkę życia. Końcówka 6 chaptera, ja z niecałym paskiem życia i jednym słaby ziółkiem kontra volf. Zanim udało mi sie go pokonać zobaczyłem krwawe "Game Over, bitch!" jakieś 25 razy, gdy wreszczie się udało, wyskoczyłem z fotela z wesolutkim Yes Yes Yes. Oh jak wielkie byłe moje zdziwienie z tego, że to wcale nie był koniec. Walka odbywała sie na koloseum wypełnionym wilkołakami. Po pokonaniu volfa byłem pewien że gdzieś, rozpłyną sie albo zaczną oddawać mi hołd, a tu dupa! Rzuciło się z 12 padłem od razu.

Po długim czasie wreszcie się udało, podkurwiony wyłączyłem gre. Biję pokłony przed tymi co dają rade na " Ścieżce Mentora".

Mimo poziomu legendarnego poziomu trudnosci, gra poraża grywalnością.

Edit: Żeby zobrazować poziom trudności, posłużę sie tą animacją
« Ostatnia zmiana: Czerwca 23, 2008, 00:22:31 am wysłana przez Bloo »

FAX

• Kapitan Żbik
  • Easy Rider
« Odpowiedź #824 dnia: Czerwca 23, 2008, 12:49:05 pm »
 :lol: :lol: :lol:

wargod1984

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #825 dnia: Czerwca 23, 2008, 13:01:33 pm »
hehe:) ostro:) ale to chyba kwestia wprawy, za pierwszym razem ten boss w DMC 4 z ognia na najłatwiejszym poziomie mną zamiatał:D a teraz mam 1000 GC. Wiem, że NG2 jest trudniejszy, ale prędzej czy PÓŹNIEJ też tą gre sie "zmasteruje". Ja osobicie czekam na koniec sesji, żeby na dobre zacząć walke. Pierwszy kontakt z mentorek to był szok:)))) a teraz jakoś sie brnie.

deek

• Towarzysz
« Odpowiedź #826 dnia: Czerwca 23, 2008, 17:41:03 pm »
poradzcie coś .pokonałem tego bosa takiego jakby cyklopa (4akt) na moście w NY. No ide dalej i dochodze do takiej widny czemu ona nie startuje ?? mam nadzieje że wiecie o jakie miejsce mi chodzi. to jest 4 akt.;)

wargod1984

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #827 dnia: Czerwca 23, 2008, 17:53:01 pm »
to nie jest winda:P skacz po bokach:)

deek

• Towarzysz
« Odpowiedź #828 dnia: Czerwca 23, 2008, 18:23:57 pm »
ale jak spoglądam wyżej to tam nic nie ma :)

damian89

• Pionier
  • *
« Odpowiedź #829 dnia: Czerwca 24, 2008, 16:26:49 pm »
Moze mi ktos powiedziec jak pokonac tego p......... "pancernika" z 7 misji jak juz sie roztrzaskam tym samolotem :?: Zabijam go i on wybucha i zabija mnie a nie idzie szybko odbiec od niego :/ chyba ze ja nie umiem :P Ostatni cios musze zadac z daleka :?:

EDIT:

Aha..... aaa.... juz wiem :).... (chyba... zaraz sprawdze) mam takie cos co jak zgine to przywraca mi zycie.... moze to cos da :?: Ale troche by to dziwne bylo bo jak ktos tego nie ma to ma juz chyba po grze :/   
« Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2008, 16:35:57 pm wysłana przez damian89 »

Niebieski

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #830 dnia: Czerwca 24, 2008, 18:00:33 pm »
Moze mi ktos powiedziec jak pokonac tego p......... "pancernika" z 7 misji jak juz sie roztrzaskam tym samolotem :?: Zabijam go i on wybucha i zabija mnie a nie idzie szybko odbiec od niego :/ chyba ze ja nie umiem :P Ostatni cios musze zadac z daleka :?:

EDIT:

Aha..... aaa.... juz wiem :).... (chyba... zaraz sprawdze) mam takie cos co jak zgine to przywraca mi zycie.... moze to cos da :?: Ale troche by to dziwne bylo bo jak ktos tego nie ma to ma juz chyba po grze :/  

Wystarczy tylko wcisnąć blok przed wybuchem. Wczoraj padłem przez to samo 2 razy  :mad:.

Edit: Jak walczyć z "robaczywym" bossem, w 9 chapterze ?
« Ostatnia zmiana: Czerwca 24, 2008, 19:21:48 pm wysłana przez Bloo »

Tango

• Gość
« Odpowiedź #831 dnia: Czerwca 24, 2008, 19:53:27 pm »
zobacz na youtube ninja gaiden 2 chapter 9 boss, jednym ciosem  8)

_ReD_

• Marynarz z Potiomkina
  • It is what it is
« Odpowiedź #832 dnia: Czerwca 24, 2008, 22:02:53 pm »
Jak walczyć z "robaczywym" bossem, w 9 chapterze ?

Jesli masz na mysli tego robala w jaskiniach to jest kilka sposobow, jeden ( bardzo latwy ale trwa troche) siedzisz w bocznej jaskini, i czekasz az robal zacznie sie zblizac, jak tylko zobaczysz go w otworze to walisz z luku na maxa naladowana strzala. Jesli nie chce sie robal ruszac wychodzisz z jaskini na chwile i wracasz, robal zacznie pelzac. Drugi to stajesz na srodku i czekasz na niego, pozwalasz mu sie dotknac, przewiezie cie troszke a potem naparzasz w niego przy uzyciu "kosy zacmienia" jesli jest na poziomie trzecim, to robal padnie przy paru uderzeniach

Stalker

• Marynarz z Potiomkina
  • Blues luz
« Odpowiedź #833 dnia: Czerwca 24, 2008, 22:14:02 pm »
Ja czekałem jak przyleci mnie walnąć i jak przylazł to waliłem ile sił !! I starałem sie aby Combo było jak najdłuższe żeby na mnie nie ruszył i podziałało!! A tak pozatym jestem w 12 rozdziale i walcze z dwoma tymi wybuchowymi bublami!! Ale HardCore

deek

• Towarzysz
« Odpowiedź #834 dnia: Czerwca 25, 2008, 20:46:21 pm »
Słuchajcie potrzebuje pomocy;). Walcze z takim ognistym mułem żłówiem(?). Gdy rozbija sie ta fotreca to jest roździał 7 sceneria jest zimowa. Pokonałem już 2 razy tego robola ale gdy go pokonuje on za jakiś czas eksploduje i nie mam gdzie ucieć. Co jest grane ?? :shock:

Stalker

• Marynarz z Potiomkina
  • Blues luz
« Odpowiedź #835 dnia: Czerwca 25, 2008, 21:03:37 pm »
Ja zrobiłem tak: gdy juz mu na muciłem tak że leżał na glebie, zabrałem troche dragów żeby miec full życia , poźniej podszedłem do jego paskudnej mordy i nacisłem Y żebu mu zrobić Fatality i gitarka  :cool: gdy już zrobił Bang zostało mi troche Live i hurra, kolejny rozdział , MOSKWA

deek

• Towarzysz
« Odpowiedź #836 dnia: Czerwca 25, 2008, 21:18:54 pm »
kurde ale ja tak mam połowe życia . i nie mam apteczek .To co mam zrobić .Gdy go powale odrazu podjazd i Y i fatality ??

Stalker

• Marynarz z Potiomkina
  • Blues luz
« Odpowiedź #837 dnia: Czerwca 25, 2008, 21:40:43 pm »
Jak masz ziele życia , albo cos innego to musisz to wtrąchlić ni ma rady , najlepiej by było poczekać na goscia o niku ,,RED" (on zamiata w tej gierce , wiec pewnie Ci doradzi jak tego potwora zabic bez utraty energi i problem z głowy ) . Ja w tej gierce nie jestem super  :(

Ghostie

• Pawka Morozow
« Odpowiedź #838 dnia: Czerwca 25, 2008, 22:04:29 pm »
co ty za pierdoly opowiadasz  :-o  wystarczy troche poczytac forum , odpowiedz masz na tej stronie wiec duzo szukac nie musisz.

Soul

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #839 dnia: Czerwca 26, 2008, 15:24:40 pm »
po fatalach od razu trzymasz blok i tyle 8)