Zgadza sie, Volf byl banalny na Sciezce Mentora, powiedzialbym ze nawet latwiejszy niz na nizszych poziomach trudnosci. Tak trzymaj Soul, juz prawie polowe masz, daj znac jak bedziesz gral Rozdzial 11 to bede kibicowal
Nie wiem czy to takie zludzenie, czy znowu ta czaszka cos namieszala, ale dzis zaczolem nowa gre na Sciezce Wojownika i mam wiecej przeciwnikow niz na Mentorze a do tego jeszcze bardziej powaleni, moze czym wiecej razy przejdzie sie gre tym bardziej poziom trudnosci wzrasta, nie mam pojecia ale cos jest nie tak
Opublikowane: Czerwiec 17, 2008, 19:58:34
Tu jest ten filmik z walki z bosami z 9 chapteru, zauwazcie ile energi odejmuje im techika przeszywajacej pustki, jesli szybko zabierzecie im duzo energi to nawet nie przywolaja tych wielkich nietoperzy, walka jest na maxa prosta i generalnie mozna ja przejsc bez uszczerbku na zrowiu
Nie wiem kto mial z nia problemy ale mam nadzieje ze nastepnym razem sie im odplaci
W sumie to mozna to rozegrac jeszcze prosciej, uzyc po prostu po jednym ninpo na kazdym ze smokow, i po dwie strzaly i po walce, ale ja chcialem sobie z luku postrzelac, czyz Ryu nie wyglada slicznie w tym wdzianku hehehhe
Ninja Gaiden 2: Chapter 9 Boss Fighthttp://www.gametrailers.com/player/usermovies/231081.htmlOpublikowane: Czerwiec 17, 2008, 20:54:33
Zaczolem Ninja Gaiden po raz kolejny, juz sam nie wiem ktory raz to przechodze i nadal nie mam dosc. Ostro trenuje przed Master Ninja, tym razem staram sie wymasterowac nowa bron, Vigoorian Flails, jak i laczenie technik (to juz prawie mam wymasterowane). Polega to na tym ze zaczynamy zwyklym kombosem, w poblizu musi byc przynajmniej jeden orb, gdy kombos zaczyna sie konczyc zaczynamy technike ostateczna na poziomie pierwszym (jeden orb), gdy ta zaczyna sie konczyc wchlaniamy orb ktory zostal po poprzednim przeciwniku i zaczynamy atak z orba (ja sobie to tak nazywam, to nie jest ani techika ostateczna na poziomie pierwszym ani drugim, jest to zupelnie inny atak), jezeli w poblizu mamy jeszcze jakies orby, czym wiecej tym lepiej, mozemy pojechac z techika ostateczna na poziomie drugim (dwa orby), gdy ta zaczyna sie konczyc mozemy ciagnac dalej zwyklym kombosem lub uzyc ktoras z pozostalych technik. W ten sposob mozna tworzyc naprawde w cholere dlugie i kosmicznie wygladajace kombosy, robiac przy tym miazge z przeciwnikow. Zabawe z laczeniem techik zaczolem podczas przechodzenia gry na Sciezce Mentora i naprawde bardzo pomoglo i ulatwilo sprawe.
Na filmiku ponizej mozecie zobaczyc owoc mojego treningu i jak to mniej wiecej wyglada w praktyce przy uzyciu Vigoorian Flails, niestety mnie skonczyli sie przeciwnicy a ostatni nie wytrzymal i rozpadl sie hehehe, orby jeszcze byly. Bardzo krotki filmik, przedstawiajacy wlasnie to chore kombo, poczatek komba poznacie po muzyce hehehe milego ogladania
Ninja Gaiden 2: Very Sick Combohttp://www.gametrailers.com/player/usermovies/231205.html