Kanapki też jecie sztućcami albo chipsy?
Ale błyskotliwa wypowiedź.
Cytat: s00s w Lipca 28, 2016, 09:03:36 amCytat: Devilek w Lipca 28, 2016, 08:18:45 amCzy jest jakiś wzór z którego wyliczymy, że dług publiczny nie rośnie najszybciej w historii Polski? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalkana razie w zadłużaniu polski zostawili w tyle nawet po, ale lepiej wstrzymać się z osądami do końca roku.przeciez ktoś dawał jakiej coś i najwolniej rosnie od 2007roku
Cytat: Devilek w Lipca 28, 2016, 08:18:45 amCzy jest jakiś wzór z którego wyliczymy, że dług publiczny nie rośnie najszybciej w historii Polski? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalkana razie w zadłużaniu polski zostawili w tyle nawet po, ale lepiej wstrzymać się z osądami do końca roku.
Czy jest jakiś wzór z którego wyliczymy, że dług publiczny nie rośnie najszybciej w historii Polski? Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
http://wiadomosci.onet.pl/lodz/rzecznik-krs-o-sytuacji-w-polsce-lamania-prawa-nikt-nie-zapomni-beda-trybunaly-stanu/h56gf1Brać przykład z Erdogana i powsadzać do pierdla! Trybunałem Stanu straszą
Cytat: Iras w Lipca 30, 2016, 01:50:55 amhttp://wiadomosci.onet.pl/lodz/rzecznik-krs-o-sytuacji-w-polsce-lamania-prawa-nikt-nie-zapomni-beda-trybunaly-stanu/h56gf1Brać przykład z Erdogana i powsadzać do pierdla! Trybunałem Stanu straszą Nieźle masz zryty beret
Zlustrować trzy pokolenia wstecz i wypierdolić każdego kto lub czyi przodkowie mieli związek z sądownictwem w PRL! Łapiesz się Szymuś?
Cytat: Iras w Lipca 30, 2016, 23:00:43 pmZlustrować trzy pokolenia wstecz i wypierdolić każdego kto lub czyi przodkowie mieli związek z sądownictwem w PRL! Łapiesz się Szymuś? Moi przodkowie (ojciec, dziadkowie) mają piękne życiorysy łącznie z zamachami na władzę ludową. Tylko ja się wyrodziłem.
Putin sie nie pieprzy jak lewackie ciotunie w EU.
Przeciez nikt nie wierzy w ten MILION.
Może był milion, może i 100 osób. Ważne jest to, ze nie został tam po allahah kamień na kamieniu. Pokolorowali im świat nie używając kredek. Problem syryjski rozpoczeło usa i to wszystko ich wina. No ale wiadomo demokracja jest najważniejsza, zwłaszcza jak jest nasza.