O tym ze nie krytykowałeś nigdy Ziobry, o tym że zawsze jest minimalna kwota jaka pracodawca musi wyplacać pracownikow, a już trzeci raz walisz kłamstwo zaraz po tym pytaniu:
Gdzie ja napisalem, ze nie krytykowalem Ziobry? Podbilemn PYTANIE Bobana, ktory napisal ze sobie nie przypomina...to wg. ciebie jest klamstwo? O placy minimalnej, chodzilo mi bardziej o typowe umowy o prace a nie smieciowe ( o ktorych, przyznaje sie, zapomnialem), wyszjak wyszlo, ale nie mialem intencji wprowadzac nikogo w blad. Co nie zmienia fatku, ze z informacji o zwiekszajacych sie inwestycjach zagranicznych w PL chcesz zrobic negatywny news, bo to nie dzieje sie dzieki Jarkowi.
Co do mojego wyjazdu, moglem zostac w PL, skonczyc studia i znalezc pracem, wolalem jednak rzucic szkole i wyjechac, tak jak miliony innych Polakow zawiedzinych Polska podczas rzadow PiS. Wulfen kilka stron temu wrzucal statystyki ilu Polakow PiS zmusil do wyjazdow
. Tylko dodam, ja stracilem prace w Poniedzialek, a 2 dni pozniej juz bylem w Londynie (i nie, nie uciekalem przed zadnym listem gonczym itp.
)