Cytat: A-n w Lutego 21, 2009, 07:55:19 amCytat: kun w Lutego 21, 2009, 07:49:28 amMam już pęcherz na kciuku od "wcierania" hadoukenów. Arcade pełną gębą! Kiedy umawiamy się na jakieś sparingi??Grasz na PS3 czy XO??Jeśli na PS3 to jak gra się na padzie??Troche wiecej krecenia niz w T5dr. To bedzie najwieksza roznica.: Luty 21, 2009, 14:48:42 pmCytujW ogóle Seth to jakieś nieporozumienie, na najłatwiejszym poziomie leje mnie jak burą suke LaughingNa normalu to go chyba za 8x pokonalem. Teleportujaca sie suka.
Cytat: kun w Lutego 21, 2009, 07:49:28 amMam już pęcherz na kciuku od "wcierania" hadoukenów. Arcade pełną gębą! Kiedy umawiamy się na jakieś sparingi??Grasz na PS3 czy XO??Jeśli na PS3 to jak gra się na padzie??
Mam już pęcherz na kciuku od "wcierania" hadoukenów. Arcade pełną gębą! Kiedy umawiamy się na jakieś sparingi??
W ogóle Seth to jakieś nieporozumienie, na najłatwiejszym poziomie leje mnie jak burą suke Laughing
Cytat: aphelion w Lutego 21, 2009, 14:49:52 pmCytat: A-n w Lutego 21, 2009, 07:55:19 amCytat: kun w Lutego 21, 2009, 07:49:28 amMam już pęcherz na kciuku od "wcierania" hadoukenów. Arcade pełną gębą! Kiedy umawiamy się na jakieś sparingi??Grasz na PS3 czy XO??Jeśli na PS3 to jak gra się na padzie??Troche wiecej krecenia niz w T5dr. To bedzie najwieksza roznica.: Luty 21, 2009, 14:48:42 pmCytujW ogóle Seth to jakieś nieporozumienie, na najłatwiejszym poziomie leje mnie jak burą suke LaughingNa normalu to go chyba za 8x pokonalem. Teleportujaca sie suka.KURDE, JAK ZA 8 RAZEM??!! W STREET'A SIĘ NIE GRA UŻYWAJĄ KONTYNUACJI... TO TAK, JAK KIEDYŚ KTÓRYŚ Z PANÓW Z NEO PLUS LUB PSX EXTREME ZANIŻYŁ OCENĘ (JUŻ NIE PAMIĘTAM KTÓREGO) JAPOŃSKIEGO SHOOTERA BO ZA KRÓTKI (UKOŃCZYŁ ZA PIERWSZYM RAZEM NA KONTYNUACJACH). KURDE, GDZIE TE CZASY MARS MATRIX NA DC... MEGA HARDCORE DOLECIEC DO KOŃCA NA JEDNYM KREDYCIE...
Zagrałem kilkanaście meczy online i muszę powiedzieć...coś pięknego Online w tej grze chodzi cudnie, zero lagów, wszystko śmiga jak bym grał w Arcade Mode w singlu
W ogóle Seth to jakieś nieporozumienie, na najłatwiejszym poziomie leje mnie jak burą suke
Nie przegrałem walki, zrobiłem 3 Ultra Comba, wygrałem 2 rundy na perfect, przeszedłem Arcade Akumą a później Bisonem i nie mam Goukena WTF?
Żeby odkryć Goukena trzeba koniecznie przechodzić grę Akumą czy wystarczy mieć go odkrytego? Za cholerę nie mogę rozkminić ultra combo Goukiego!
Przez SF IV rozwaliłem dzisiaj już jednego pada o podłogę.
Capcom's revival of the Street Fighter franchise appears to be having success on a worldwide scale. The company announced today that Street Fighter IV has crossed the two million mark in worldwide shipments.
Na lewym kciuku mam już gigantyczny pęcherz, a i tak nie zawsze wchodzą mi ćwierćkółka (szczególnie te w postawie "facing right").