a to kto PS. Kupiłem konsole rewelacyjny stan za 75zł z padem + ZELDA Ocarina Of Time ( 40 zl ) + Fifa 98 25 zł dobry interes ? Jeszcze poszukam mario i mysle że w miesiąc się nie bede nudził
nawet psx siada przy DC
DC zjada N64 na sniadanie w kazdym aspekcie:a) ma lepsza nazweb)ladniej wygladac) ma czytnik CD a nie jakis cart slotd) jest duzo mocniejszy...e) ...dzieki czemu ma grywalniejsze gry...f)... ktore sa jednymi z najlepszych gier jakie ujrzaly swiatlo dzienne.Polecam takie tytuly jak: Shenmue, VF3, SoulCalibur, Sonic.
Cytat: "Player01"DC zjada N64 na sniadanie w kazdym aspekcie:a) ma lepsza nazweb)ladniej wygladac) ma czytnik CD a nie jakis cart slotd) jest duzo mocniejszy...e) ...dzieki czemu ma grywalniejsze gry...f)... ktore sa jednymi z najlepszych gier jakie ujrzaly swiatlo dzienne.Polecam takie tytuly jak: Shenmue, VF3, SoulCalibur, Sonic.Acha... Ciekawe.Nie mam pytań.
Grywalnosc- chodzi miedzy innymi o klarownosc sytuacji, sterowanie, opcje itp.Wydaje mi sie ze gry na next-geny beda bardziej grywalne od tych na obecna generacje. Gdyby tak nie bylo to wszyscy siedzieli by przy NES'ach.