Co miało znaczyć że jestem ograniczony? Bo to raczej śmieszne jak pisze mi to koleś, który "poczytaj" pisze w ten sposób "po czytaj".
Pisze w ten sposób bo jest dyslektykiem ,a Ty jesteś ograniczony bo nadal jesteś zdania że to Uncharted jest najładniejszą grą
Dużo osób pisze też że jedynka jest lepsza. Ty jeśli lubisz świecące się teksturki to Twoja sprawa. Ja podobnie jak Naki i Aphelion wolę genialne oświetlenie, a tutaj Uncharted (pomijajac fakt że i tak ma świetne teksturki) miażdży Geow2, w którym dynamiczne oświetlenie to mrzonki. Jednym żeby mieć spazmy wystarczą odpustowe tekstury, a inni mają większe wymagania co do nowej generacji, więc to już nie moja wina że masz tak spaczony gust.
Piszę że w Multi jest lepsza a nie że ma lepszą grafikę (gusta guściki),ja lubię ostre tekstury ,kapitalne oświetlenie ,zaje**** wykonaną wodę itp. Powiedz mi jedno jakim cudem podoba Ci się grafika w Uncharted kiedy tam skały itp elementy świecą się jak psu jajca? no i to komiksowe wykonanie postaci przez co wyglądają trochę plastikowo
No tak w Uncharted Ci to nie przeszkadza Geow 2 już tak....co do oświetlenia to fakt UDFie jest nieco lepsze (dżungla robi swoje) ale że miażdży ? bez jaj . Jaskinia "szarańczy" i jacinto oświetlone są kapitalnie
to samo tyczy się wody rządzi na całej linii ,przeszedłeś tą grę w ogóle? czy tylko trochę pograłeś jak Ural ?
PS. Jeszcze na głowę nie upadłem żeby kupić X0. Preferuję sprzęt wyższej jakości. Na X0 pogrywam sobie w pracy i Geow2, jest zbyt cienki żeby można w ogóle przyrównywać go do U:DF.
Jak marzysz to zamykaj oczy człeniu , tak się to poprawnie piszę
Tym zdanie po raz kolejny udowodniłeś że jesteś ograniczony.
czyli co z tym GoW2 - masa recenzentow sie nie zna na grafice >? Laughing
No oni się nie znają ,tylko Ural i MarcePan są mega znawcami a Ural to już w ogóle
PS. Naki, Ural to recenzent i zarazem człowiek, który zajmuje się na poważnie grafiką. On twierdzi że Resi2 z technicznego punktu widzenia jest lepsze od GeoW2. Cool
Nie rozśmieszaj mnie człowieku , kolo 2 lata temu zarejestrował się na forum i pokazał że żyje w ogóle
coś tam wcześniej pisał w PE ,nie było to nic poważnego ,nic o nim nie wiesz a jedyne co do Ciebie przemawia za nim to fakt że chwali Twój ukochany sprzęt
A no i oczywiście twierdzi tak samo jak Ty ,Geow 2 ssie przy Resi 2 który zbiera za grafikę nawet oceny 8 średnią ma gorszą no ale co z tego ? to się nie liczy Ural jest mega znawcą i wie lepiej niż jacyś tam recenzenci na całym świecie.
PS2. Pytanko. Na święta bym sobie wybrał jakąś grę. Co lepsze COD5 czy R2?
gra skonczona _ slaba koncowka jak i cala gra/ naprawde nie polecam ludziom zwlaszcza ze bylem fanem jedynki/
i nawet nie o grafike chodzi ktora jest przedpotopowa ale o gameplay ktory jest jakis dretwy i maloorginalny
i "reposta" godna posiadacza PS3
gra skończona _ świetna końcówka jak i cała gra/ naprawdę polecam ludziom zwłaszcza że nie byłem fanem jedynki/
i nawet nie o grafike chodzi ktora jest w wielu miejscach genialna ale o gameplay ktory jest świetnie zbalansowany i oryginalny/
pozdro.
: Grudzień 11, 2008, 21:23:58 pm
Co jest takiego oryginalnego w gameplayu czego nie ma w innych grach?