Kupiłem COD'a 4 po niemiecku singla zacząłem i odłożyłem bo nie chce mi się grać, ale muuuultiii wciągnęło jak bagno MASAKRA oby ta gra nigdy sieciowo nie padła bo jest mega mega mega. Ogólnie gram free for all i gra się świetnie ponadto albo ja mam takiego skilla albo pad od ps3 ma lepsze gałki tzn lepiej mi się celuje precyzyjnie ! Na x0 miałem z tym problem, ale teraz dużo łatwiej, albo po prostu wersja na ps3 jest nieco lepsza pod względem sterowania. Tak czy siak gra się superowo.
Gram ino free for all, wszystkie hardcory i na tym koniec. Zwykłych team nie gram.
ps: brat całuje mnie po girach że kupiłem gierkę nawet niemiecki język mu nie przeszkadza ;P Uwielbia COD'a 4 i tylko multi. Już widzę okres wolnego przed i po świętach jak będzie siedział do 4-5 nad ranem waląc air strike jak to miało miejsce rok temu ;P
ps2: Mam dziwne szczęście mianowicie mając wersje gry NIEMIECKĄ trafiam na samych Niemców czy to tak ma być czy po prostu aż tylu szwabów gra po sieci w tą giere ? Polaka żadnego a szkoda ;(