Nie no jazda była mocna w końcu Elfor 1
mnie też się raz udało
Przepychanki 1 klasa były, nightrunner coś tam klnął (chyba) na mnie na początku, kilka razy później pewno też
ale i tak nic nie słyszałem. Albo miałeś coś za cicho ustawione albo ja miałem coś nie tak :p
Dziś lub jutro myślę że przyjdzie do mnie headset więc już nie powinno być problemu
Padłem prawie ze śmiechu jak po wybraniu trasy Moog mirror startując z ostatniego miejsca zobaczyłem zaraz na początku po spadzie w dół jak prawie wszyscy rozwalają się o ścianę po prawej bo tym razem zakręt był w lewo
Ostre też było jak na Mesie zaraz przed metą wypchnąłem Snakea w zakręcie i byłęm o 1 miejsce wyżej
tyle że on się zrewanżował na innej trasie kiedy to jadąc sobie spokojnie na 1 miejscu motorkiem on podjechał na jednośladzie wypłacił mi plaskacza i padłem z siodełka na ryj
Sporo było takich akcji ale już nie wszystkie pamiętam
Nie kumam tylko czemu w pewnym momencie jak ostro napierałem w Nightrunnera przerwało mi połączenie i on stał się hostem
kradziej
Szkoda tylko że przed 21 wszyscy się zmyli więc zacząłem grać singla co by odkryć parę pojazdów i powiem wam że po takiej przeprawie w multi singiel staje się banalnie prosty
Przydała by się opcja wysyłania i odbierania wiadomości podczas gry bo tak to nie wiem czy później miał ktoś ochotę zagrać jeszcze
BTW: Kto ma kupione trasy (i jakie) z psstore?
Ja wczoraj zassałem te 2 dodatki co pokrytysniegiem mi polecił, ale nie włączałem wczoraj bo nie wiedziałem czy czasami kogoś nie wywali z pokoju.
To może niech każdy kto grał lub grać będzie z nami napisze czy posiada owe 2 dodatki co są po 23zl jeden Revenge i Devils weekend Najlepiej wpisujcie kto co posiada w temacie Motorstorm