MarcePan, dobrze się przyjrzałeś temu c4 przed wybuchem????
To ustawiamy się na 20 ?
Sporo chętnych , więc dzisiaj też zabawię się RPG
Cytat: elfor w Marca 20, 2008, 16:39:06 pmSporo chętnych , więc dzisiaj też zabawię się RPG Ty nawet używając RPG masz 100% accuracy...
Stawiam serwer dziś o 20. Chętnych serdecznie zapraszam.
Dzisiaj było spoko ale brakowało tego czegoś No i forma nie ta. BoBaN`owi też coś dzisiaj słabiej szło, to pewnie wina ustawienia planet względem siebie
Co wy z tą myszką i klawiaturą
MarcePan będziesz miał kiedyś wolne miejsce na liście?
Cytat: elfor w Marca 20, 2008, 22:47:08 pmDzisiaj było spoko ale brakowało tego czegoś No i forma nie ta. BoBaN`owi też coś dzisiaj słabiej szło, to pewnie wina ustawienia planet względem siebie Mi ogólnie forma spadła ale dziś było lepiej niż ostatnio. Większość meczy ukończyłem dziś na 1st pozycji chociaż akurat w trybie S&D czy TDM nie jest to najważniejsze bo tam liczy się drużyna. Natomiast graliśmy raz FFA i... Chyba Ci sie pomylilo ja mialem 28 do 4 chyba w fotoshopie przerobiles to zdjecieOpublikowane: Marzec 21, 2008, 10:44:48 Dzis moge zagrac bo wczoraj Ratcheta przechodzilem coraz krotsze robia te gry w dwa dni przeszedlem lol
Mogliby zrobic World of Warcraft na Ps3 to by super ustawki byly
Cytat: _8_ball_ w Marca 21, 2008, 10:54:13 amMogliby zrobic World of Warcraft na Ps3 to by super ustawki bylyNCSoft robi 3 MMO na PS3. Zobaczymy czy coś ciekawego z tego wyjdzie.
Cytat: MarcePan w Marca 20, 2008, 23:26:37 pmCytat: elfor w Marca 20, 2008, 22:47:08 pmDzisiaj było spoko ale brakowało tego czegoś No i forma nie ta. BoBaN`owi też coś dzisiaj słabiej szło, to pewnie wina ustawienia planet względem siebie Mi ogólnie forma spadła ale dziś było lepiej niż ostatnio. Większość meczy ukończyłem dziś na 1st pozycji chociaż akurat w trybie S&D czy TDM nie jest to najważniejsze bo tam liczy się drużyna. Natomiast graliśmy raz FFA i... Chyba Ci sie pomylilo ja mialem 28 do 4 chyba w fotoshopie przerobiles to zdjecieOpublikowane: Marzec 21, 2008, 10:44:48 Dzis moge zagrac bo wczoraj Ratcheta przechodzilem coraz krotsze robia te gry w dwa dni przeszedlem lol