@Supersonic
jestem szczesliwym posiadaczem Pikmina 1 i mysle o zakupie drugiej czesci, powiem tyle, ze gra niesamowicie potrafi wciagnac, bylem milo zskoczony, oprawa tez nie jest zla ( ale z tego co widzialem w necie Pikmin 2 wyglada znakomicie), gra sie w to masakrycznie, naprawde ciezko odejsc od TV, na poczatku gralem po kilka godzin bez memorki wiec za kazdym razem wszystko od poczatku musialem zaczynac, ale mimo wszystko warto bylo, gra daje mase radosci, a najlepszym recenzentem w tym wypadku bedzie chyba moja dziewczyna, ktora potrafi w Pikmina grac po kilka godzin dziennie ( teraz troszke przestala , bo sie zaciela w jakims momecie i chyba bede musial jej pomoc), a inna gra godna polecenia wg. mnie jest True Crimes gra moze i nie zebrala zbyt wysokich not, ale tez potrafi przykuc do TV, sporo akcji , fajne rozwiazania, i jedna z takich brutalniejszych gier na NGC, Turok Evolution, no coz odstrasza oprawa poprostu w porownaniu z takim Metroid'em wypada blado, szczerze nie pogralem zbyt dlugo w tego TUROK'a, ale i tak zamierzam skonczyc wszystkie te gry, ktore aktualnie posiadam na NGC, zanim zaczne kupowac jakies nowe:D:D