I właśnie ten argument powoduje, że nawet te 100 zł to za dużo
Czyli wystarczy obejrzeć same wstawki i zakonczenie na yt?
Do tego czasem tak długo nie słucha, że wydaje się, że obrana droga jest zła i próbuje się coś innego, a oczywiście summa summarum trzeba wrócić do pierwszej obranej drogi.
Cytat: Master_666 w Kwietnia 04, 2017, 23:48:13 pmDo tego czasem tak długo nie słucha, że wydaje się, że obrana droga jest zła i próbuje się coś innego, a oczywiście summa summarum trzeba wrócić do pierwszej obranej drogi.I to jest ciekawe, bo część graczy coś takiego niby pisała, ale np. ja tego nie uświadczyłem poza może jedną sytuacją. Stąd mam pytanie - czy karmiłeś go beczkami? W grze jest ich sporo, na ogół poukrywane. Ja miałem takie wrażenie, że jeśli od początku dało mu się ich trochę, to był bardzo posłuszny. Reagował sprawnie na komendy. Mimo wszystko nie jest to mechanika typowo "growa" ( czyli pokazujesz mu "idź tam" i on posłusznie od razu idzie) tylko ma ten pierwiastek losowości/oporu jak ze zwierzęciem. Fakt jednak, że jeśli ktoś liczy na rozrywkę jak z produkcji AAA to się zawiedzie, to nie ten typ.
Ze statystyk wychodzi, że nakarmiłem go 39 beczkami (na 46 możliwych z tego co przeczytałem). Wydaje mi się, że to wystarczająca ilość.
Cytat: Zielarz w Kwietnia 05, 2017, 10:16:48 amCytat: Master_666 w Kwietnia 04, 2017, 23:48:13 pmDo tego czasem tak długo nie słucha, że wydaje się, że obrana droga jest zła i próbuje się coś innego, a oczywiście summa summarum trzeba wrócić do pierwszej obranej drogi.I to jest ciekawe, bo część graczy coś takiego niby pisała, ale np. ja tego nie uświadczyłem poza może jedną sytuacją. Stąd mam pytanie - czy karmiłeś go beczkami? W grze jest ich sporo, na ogół poukrywane. Ja miałem takie wrażenie, że jeśli od początku dało mu się ich trochę, to był bardzo posłuszny. Reagował sprawnie na komendy. Mimo wszystko nie jest to mechanika typowo "growa" ( czyli pokazujesz mu "idź tam" i on posłusznie od razu idzie) tylko ma ten pierwiastek losowości/oporu jak ze zwierzęciem. Fakt jednak, że jeśli ktoś liczy na rozrywkę jak z produkcji AAA to się zawiedzie, to nie ten typ.Ja słyszałem i też mam takie wrażenie, że to nie tylko kwestia beczek, ale też tego jak często wchodzisz w interakcje z trico np głaszcząc go.
Ja cały czas jakoś nie mam ochoty na TLG. Mam nadzieję, że Ueda, gdy już skończył ze zwierzakiem, weźmie się znów za coś, co będzie mnie jarało na poziomie ICO czy SoC.
Cytat: Xell w Kwietnia 12, 2017, 17:20:49 pmJa cały czas jakoś nie mam ochoty na TLG. Mam nadzieję, że Ueda, gdy już skończył ze zwierzakiem, weźmie się znów za coś, co będzie mnie jarało na poziomie ICO czy SoC.Dziwnie mi się czyta takie teksty. Dla mnie to jedna z najwspanialszych growych przygód. Przeżycie jak żadne inne. Spróbuj Xell, daj mu szansę. Może z Twoimi zaniżonymi oczekiwaniami weźmie Cię z zaskoczenia.
W sumie... Jeszcze przemyślę Chętnie bym też zobaczył efekt wow po przesiadce