W polskim wydaniu kodów faktycznie się nie doszukałem.
W polskim rynku polityka SONY ma bez dwóch zdań wielką przewagę nad MS i szacun za to. MS leci z Polakami w pręta, fakt.
Chmielarz i ekipa PCF w creditsach
A jak z tym nieszczęsnym V-synciem?
Cytat: Bloo w Listopada 02, 2008, 00:26:24 amA jak z tym nieszczęsnym V-synciem?A co z nim?
Hehehe. Dajcie spokój, dwie noce zbierałem szczękę z podłogi, bo NIC nie wygląda tak dobrze, a Wy z takimi głupotami Niech nie ogarnia Was zwątpienie
Nie można jeszcze, więc tylko teaser'uje Po premierze ustawiamy się na Hordę, bo w pojedynkę to masakra Będziemy w to grać pewnie z rok
Cytat: FAX w Listopada 02, 2008, 00:48:11 amNie można jeszcze, więc tylko teaser'uje Po premierze ustawiamy się na Hordę, bo w pojedynkę to masakra Będziemy w to grać pewnie z rok Powiedz cos wiecej o gearsach, o multi, jest przewaga hosta taka jak w jedynce? jest matchmaking?
Cytat: Tango w Listopada 02, 2008, 00:49:33 amCytat: FAX w Listopada 02, 2008, 00:48:11 amNie można jeszcze, więc tylko teaser'uje Po premierze ustawiamy się na Hordę, bo w pojedynkę to masakra Będziemy w to grać pewnie z rok Powiedz cos wiecej o gearsach, o multi, jest przewaga hosta taka jak w jedynce? jest matchmaking?A ile wg Ciebie teraz osób mogłoby zagrać w multi? Na razie to sobie mogę sprawdzić plansze.Btw, spadam spać, więc tylko jeszcze... osiągnięcie Na poważnie 2.0 wyświetla liczbę zabitych. Odświeżanie, co 100, genialne
Cytat: FAX w Listopada 02, 2008, 00:38:23 amHehehe. Dajcie spokój, dwie noce zbierałem szczękę z podłogi, bo NIC nie wygląda tak dobrze, a Wy z takimi głupotami Niech nie ogarnia Was zwątpienie No, nic nie wygląda dobrze jak to:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć) Ilość obiektów na mapach też rządzi - murki i tyle, bitmapowe mgiełki też "shoncom" No nic, idem szukać mojej szczęki bo gdzieś w szparach podłogowych desek z sękami się zatraciła.
EDIT:Cytat: Bloo w Listopada 02, 2008, 14:44:29 pmEh a później płaczesz że ci Anonimowy krytykuje gierki w dziale ps3.EchhhhhWłaśnie dlatego postanowiłem że nie będę szczędził krytyki, skoro on tak postępuje. Poza tym tutaj nie trzeba rozbierać kodu gry i używać 100x powiększenia żeby dostrzec iż gra ma grafikę po prostu ładną i nic ponadto.
Eh a później płaczesz że ci Anonimowy krytykuje gierki w dziale ps3.Echhhhh
PS. Gdzie to totalnie zniszczalne środowisko w Gears of War 2? Tak hucznie to zapowiadali. Czyżby narodził się godny następca złotoustego Ken'a?