Był filmik z Marcusem, gdzie rozwalał podłogę i było widać jakieś komnaty pod spodem. Na tym filmiku były również prezentowane setki przeciwników. No cóż, to ja też tak będę tłumaczył np. panów z Polyphony. Kiedy Polyphony powiedziało że w GT5 będą zniszczenia dla Ferrari? Pokaż mi taki filmik. Owszem mówili że będą zniszczenia, ale o Ferrari nic nie wspominali. Tak można bez końca.
co do tekstu o ferrari i polyphony to niestety żal, nie rozumiem twojego toku rozumowania.
ja dokładnie pamiętam, że to była prezentacja
silniku, nie gry. jeżeli tego nie rozumiesz to cóż....świadczy to tylko o tobie.
FAX też je popełnił pisząc że nic tak dobrze nie wygląda. Może na X0, ale ja widziałem ładniejsze gry o GeOW2. Z tego co widzę to R2 by tutaj spokojnie mogło się przyrównać. No chyba że ktoś jest fanem świecących się tekstur i pomija całkowicie denne oświetlenie, roślinność rodem z PS2 czy drzewa 4D i średnią animację
domyślam się, że grałeś i w jedną i drugą pozycję( gow2 i R2), że się tak wypowiadasz....popraw mnie jeżeli się mylę.
co do świecących się tekstur, to ja je lubię, ty zapewne też, wystarczy przypomnieć twoje zachwyty nad zajebistymi shaderami w uncharted. sam wklejałeś co ładniejsze, świecące się screeny...popraw mnie jeżeli się mylę.