Ok, za Pub Games dostajemy jakiś gest, sztuczkę dla psa i Highroller's Coat. Tylko teraz pytanie, za które Pub Games? Z tego co czytam w różnych fakach, sztuczka (Backflip) i ten płaszcz są odpowiednio za dwie i trzy gwiazdki w Fortune's Tower. Zrobiłem trzy gwiazdki - nudne to strasznie i nic. Trzeba mieć te ściągnięte z XL Arcade?
W ogóle gra to jest festiwal bugów. Mebelków nie pozmieniam, bo sprzedająca z Bowerstone w ofercie ma tylko jedną książkę (sławny furniture store glitch), a jednocześnie sprzedający z Bloodstone zupełnie wyparował. Tygla dwa razy idealnie przejść nie można - za pierwszym dostaniemy w nagrodę legendarną broń, ale przy kolejnych po wyjściu postać nie może się ruszyć. Jeśli zawalimy jedną rundę wyjdziemy normalnie. Przeceny w sklepach nie uświadczyłem chyba od połowy gry.
I tak się cieszę, że nie trafiłem na żaden błąd, który uniemożliwia dalszą grę. Rodzinkę założyłem (na Farmie Spokojności - fajna miejscówka), dzieci napłodziłem i też jeszcze żadne nie wyparowało, ale niech oni lepiej tego patcha wypuszczą, bo gra wygląda jakby beta-testów nie przeszła.