Jak to możliwe, że jestem przy końcu(już jeden ziomek mi został z trzech) i nie spotkałem żadnego gargulca ?
Ale lol, Ciapkas bo gargulca nie zobaczysz, bo nie jest to jako taka fizyczna istota i nie bedzie sobie latal po swiecie Fable. Gargulce to sa takie male posagi, a dokladniej ich glowy. Pewnie nie raz slyszales jak ktos do ciebie mowil, a dokladniej to robil sobie z ciebie jaja i zastanawiales sie kto to? To sa wlasnie te slynne gargulce, musisz znalezc taka glowe i zestrzelic ja zeby zamknela sie na dobre, oczywiscie takich glow jest sporo
Ile kosztuje Knothole, ile trwa q i czy warto?
Dodatek kosztuje z tego co pamietam 800MSP, nie jest tez zbyt dlugi, mysle ze w godzinke go mykniesz, a czy warto? To zalezy od tego jak bardzo podobalo ci sie Fable, jesli bardzo to na pewno warto, mimo tego ze quest krotki to Knothole daje sporo frajdy a do tego wyglada bajecznie, fajne sa motywy ze zmiana pogody, niby ta sama miejscowka ale w trzech wariantach pogodowych. Mnie sie dodatek podobal i nie zaluje wydanych na niego punktow. Do tego dostaniesz troche nowych przedmiotow i miksturek, bardzo fajnie wyglada zbroja jaka mozna sobie znalezc w dodatku.