Autor Wątek: Crysis na PS3  (Przeczytany 35987 razy)

above89

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
Odp: Crysis na PS3
« Odpowiedź #200 dnia: Sierpnia 28, 2008, 11:08:30 am »
Niby co w konwersji Girsów jest zwalone? :-o
A to że nawet na kompie dużo lepszym od wymagań gra łapie sekundowe zamrożenia i dzieje się to u wiekosci jak nie u wszystkich to raz, dwa padające save'y, problemy z live, błedy w grze które uniemożliwiają dalszą grę itp

Assassins Creed zaś ma coś wspolnego mianowicie straszne spadki klatek na mocnym kompie, bardzo dziwne doczytki terenu oraz zamrożenia które występują prawie że non stop. Problemy z dzwiękiem,

I to nie tylko moje problemy, ale wiekszości ludzi na forach.

Na kompie spełniającym tylko minimalne wymagania, gra działa z małymi spadkami, bez żadnych padających sejvów i problemach z Live itp. Podobnie jak na mocnym kompie (8600 GT), gra działa na max detalach bez żadnych błędów. / SP
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 28, 2008, 14:11:56 pm wysłana przez Snake_Plissken »

Mr_Zombie

• Global Moderator
  • Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 15
  • Press a button and something awesome happens...
« Odpowiedź #201 dnia: Sierpnia 28, 2008, 11:14:03 am »
Robi się offtop ale - ja się z żadnym z tych problemów nie spotkałem, ani w GoW, ani w AC. Jedynie tylko GoW na początku często lubił wywalać się bez ostrzeżenia do Windowsa; w tej chwili tego nie zauważam (gram u kumpla).
Always code as if the person who will maintain your code
is a maniac serial killer that knows where you live.

above89

• Marynarz z Potiomkina
« Odpowiedź #202 dnia: Sierpnia 28, 2008, 11:17:41 am »
Robi się offtop ale - ja się z żadnym z tych problemów nie spotkałem, ani w GoW, ani w AC. Jedynie tylko GoW na początku często lubił wywalać się bez ostrzeżenia do Windowsa; w tej chwili tego nie zauważam (gram u kumpla).
Bo albo nie zwracasz na to uwagi (bo grasz pierwszy raz) lub jakoś szczególnie Ci to nie przeszkadza, jednak przechodząc ten tytuł 6 razy na xboxie i potem na PC który to kosztował nie mała kasę, a gra chodziła gorzej niż na konsoli, więc krew człowieka zalewa.

Koniec offa

Pileś_:)

• Pionier
  • *
  • dudi
« Odpowiedź #203 dnia: Sierpnia 30, 2008, 18:43:32 pm »
pożyjemy zobaczymy moim zdaniem jest to możliwe choć trudne do zaprogramowania w końcu procesor cell jest obliczeniowy  wszystko leży na jej rdzeniach. Jak wykorzystają jej moc to nie będzie problem