Ja grałem tylko w 10 pełnych wersji gier, więc na mojej liście nie znajdą się potencjalnie dobre tytuły, w które nie grałem, bo takich oceniac nie mogę.
1. Uncharted: Drake's Fortune - rewelacyjna gra, której 2 częśc jest najbardziej oczekiwanym przeze mnie tytułem.
2. Buzz!: Quiz TV - wielka frajda w gronie znajomych.
3. Race Driver: GRID - przy tych wyścigach przesiedziałem wiele wieczorów, huczałem z radości podczas oglądania powtórek oraz nie widziałem gry wyścigowej, która oprócz modeli pojazdów, miałaby tak dobrze graficznie wykonane otoczenie.
4. Fight Night Round 3 - gra wywołująca wielkie emocje, niestety również te negatywne, wielka przyjemnośc z gry w dwie osoby.
5. Fifa 2009 - naprawdę dobra gra! Zarówno dla pojedynczego gracza jak i dla większej ilości osób.
6. Colin McRae DiRT - zawsze lubiłem Colina
7. Ressistance: Fall of Man - sam nie wiem czemu ta gra przypadła mi do gustu, może dlatego, że przedstawia alternatywną historię II WŚ?
8. Motorostorm - błoto, brud, niesamowite maszyny i rozwałka. Mężczyźni lubią takie rzeczy, i przypomina nieco Dakar.
9. The Eye of Judgment - gra innowacyjna, bardzo ciekawa i wyróżniająca się, ale płatny patch do ściągnięcia, problemy z grą online, brak polskiej wersji językowej + ciężkie zasady dla początkujących, przez które nie odczuwa się radości z wygranej ze znajomymi, sprawiają, że oceniam tą grę dośc nisko.
10. Need for Speed: Prostreet - kolejny nfs, przyjemna zabawa z zewnętrznym tuningiem pojazdów, lecz sam gameplay już nie rewelacyjny.
---EDIT----
opis gier dodaję, bo traktuję ten temat jako pomoc w wyborze gier.