Widz że nie tylko mi nie podeszła Zelda na DSa.
Grafika: 10 (wiadomo - masakrator chociaż zbliżenia hmm...)
Dźwięk: 9 (porządnie ale bez ochów i achów)
Grywalność: 8-
Nie wiem po prostu mnie znudziła
Nawet jej nie przeszedłem odkryłem 2 mape tylko potem mi się odechciało grać. Ogólnie design, pomysły, zagadki kozackie ale mnie nie złapały za gardło. Ot moge jeszcze za design dać: 9 Chyba była za dziecinna
Ninja Gaiden Dragon Sword
Grafika: 10
Oczy me takich rzeczy na tej maszynce jeszcze nie widziały i pewnie nie zobaczą. Animacja obłędna, dużo ruchów itp. Płynność (potrójny wykrzyknik) i niezłe detale. Coś jeszcze ?
Dźwięk: 10
Nie spodziewałem się tak świetnie dobranych i wyraźnych dźwięków. Natomiast muza na ostatnim etapie (tam gdzie czachy leżały na podłogach i chór śpiewał) koiła mą duszę.
Grywalność: 10
Ciosałem, kroiłem, combosowałem, masterowałem, strzelałem, skakałem, kupowałem, zbierałem, naciskałem, nie pieprzyłem a w chwale z Momiji wróciłem
Final Fantasy XII: RW
Grafika: 8
Zbliżenia raziły me oczy aż mi siatkówke przepalało no i te zwolnienia w ostrych chwilach. Walki spriteami i takie klatkowanie ? Nie przejdzie. Natomiast pare ochów i achów się zdarzyło na planszach. Ocene podnoszą także scenki (
), które były znowóż krótkie
Dźwięk: 10
Kupa dźwięków, świetnych zresztą konwersji z ps2 i wspaniale dobrana muzyka do momentów.
Grywalność: 9
Porządny RPG, który mnie wzruszył na końcu. Fajna naprawde historia i rewolucyjny system hmm sterowania
THPS:AW (w skrócie)
Grafika: 9- (60fps i takie przestrzenie ? Bez jaj !)
Dźwięk: 9+ (prawdziwe piosenki w świetnej jakości. Tylko dlaczego skrócone
)
Grywalność: 8+ (najeździłem się troche i powiem że było bardzo przyjemnie
)