No, tak sie sklada, ze na kanale jest max 6 osob.
Może by ktoś napisał jak tam wleźć? Mam chatzille i nie mam pojęcia co i jak.
Cytat: Solid Snake 1989 w Kwietnia 12, 2008, 19:55:00 pmMoże by ktoś napisał jak tam wleźć? Mam chatzille i nie mam pojęcia co i jak.Pogłówkuj, ja dałem radę bezproblemowo. Jednak ze względu, że występowały problemy z polską czcionką, zmieniłem klienta na mirca. Nieporównywalnie lepszy.
Bo na IRCu nie ma licznika.
Cytat: tarniak w Kwietnia 19, 2008, 19:29:36 pmBo na IRCu nie ma licznika. ogólne imo tam śmietnik panuje.
Cytat: Solid Snake 1989 w Kwietnia 19, 2008, 19:33:01 pmCytat: tarniak w Kwietnia 19, 2008, 19:29:36 pmBo na IRCu nie ma licznika. ogólne imo tam śmietnik panuje. Kur** ogarnij sie. Napisałeś 2000 tys postow w poprzednim worze. To nei jest smietnik? Pomysl czasem zanim cos napiszesz.
Wystarczy pisac 'Bulka' zamiast GTA.
Kicki dostaje się za GTA i żebranie o opa. Za nic innego nikt nie dostał.
Cytat: Iras w Kwietnia 19, 2008, 20:57:02 pmKicki dostaje się za GTA i żebranie o opa. Za nic innego nikt nie dostał.przykazanie 6 w dekalogu: nie pie*dol. to ja chyba jestem jednostką wybitną bo dostałem.
Cytat: Solid Snake 1989 w Kwietnia 19, 2008, 21:03:14 pmCytat: Iras w Kwietnia 19, 2008, 20:57:02 pmKicki dostaje się za GTA i żebranie o opa. Za nic innego nikt nie dostał.przykazanie 6 w dekalogu: nie pie*dol. to ja chyba jestem jednostką wybitną bo dostałem. Napisałeś GTA. Ale spoko, powinieneś dostać OPa, bo nie wierzyłem, że ogarniesz IRCa.
Ale niech mi ktoś wytłumaczy czym to się różni od chata? Polega na tym samym tyle że jest więcej zachodu. I patrząc na chat GO można było się domyślić że to też nie wypali.
Tym czym seks od onanizmu. Klimatem...
Ostatnio sam Ibra siedzi z botem, czaaaad.