Pograłem przeszedłem trzy razy demko i tak
Grafika ujdzie nie jest źle nie jest też super ślicznie prostota akurat do tej gry pasuje, ale mogliby popracować nad otoczeniem takie jakieś drętwe i puste.
Muzyka motyw przewodni z filmu, w czasie walki miksy wałków z filmu itp,
Sterowanie troszke dziwne ale idzie się przyzwyczaić . Kamera to jakaś parodia nic ale to kompletnie nic nie idzie zauważyć przy tym koncie widzenia. Ponadto bieganie z bronią to kpina. Druga sprawa to taka że gra wygląda bardziej na film z interaktywnymi wstawkami typu przyciśnij X by bohater zrobił unik, czy zaciągnął ręczny pod tym względem gra mi przypomina Indigo.
Gameplay taki sobie o ile walka wręcz ciekawa o tyle strzelanie zwalone poprzez denną kamere tutaj ogromny minus.
Brakuje mi twarzy Damona szkoda że nie dał się prześwietlić. Ponadto ta gra nie opowiada o zabójcy co stracił pamięć a o mEGA BOHATERZE który na dodatek jest nieśmiertelny takie odniosłem wrażenie.
Jako że trylogie Bourne'a obejrzałem po trzykroć uwielbiam soundtrack zakupie gre ale jak stanieje do 100zł bo 180zł nie jest warta. Przede wszsytkim niech poprawią kamere bo psuje odbiór.