hehe ja co do ataku i obrony mam zupełnie odwrotne odczucie

w Fifie obrońcy są o wiele lepsi niż w Pesie, wciskasz x to atakują, wkładają nogę, nie dają sie tak po prostu obiegać jak w Pesie, gdzie cisnisz x a obrońca stoi i sie głupio patrzyj ak go przeciwnik mija. O wiele lepiej też kryją(nie ma tego wkurzajacego zbiegania obywdu obroncow do skrzydlowego i zostawiania w srodku niekrytych tak jak w Pesie, tutaj oborncy swietnie sie ustawiaja), zageszczają środek pola. A co do strzalow to kwestia przyzwyczajenia, mi juz zaczyna pileczka latac dokladnie tam gdzie chce i tak jak chce(po ziemi, gorą), a tak w ogole to jestem w szoku jaka ta Fifa jest dobra

dosłownie wszystko jest lepsze:animacja zawodnikow i ilosc tych animacji w zaleznosci od sytuacji(animacje głowek-boskieee

), prędkośc rozgrywki też idealnie wyważona, świetnie sie buduje akcje(w koncu moge robic takie akcje o jakich zawsze marzyłem a jakie w pesie byly niewykonalne), czuć roznice miedzy zawodnikami i to chyba nawet tak bardzo jak w Pesie, zwody

i co najwazniejsze wszytskie te zwody sie przydaja, nie sa tylko po to zeby fajnie wygladaly i wykonuje sie je bardzo intuicyjnie
i
(no moze to z tego drugiego filmiku mniej przydatne w meczu, ale osmieszyc takim czyms kumpla-bezcenne

)